Anjalan urheilukentällä sokaistui viininpunaisesta väristä

 

Anjalassa 27.7.2015 suunnistettu Kymenlaakson maakunta-, nuoriso- ja puulaakiviesti keräsi viininpunaisen puvun omaavia suunnistajia todella runsain mitoin. Hienoa! Maakuntaviestijoukkueen lisäksi nuorisoviestissä KyS:iä edusti peräti neljä joukkuetta ja puulaakiviestissä kolme joukkuetta. Menestysosastolla parhaiten onnistuivat kuvassa palkintojenjaossa onnellisesti hymyilevät puulaakiviestin voittajat, eli KyS 1:n Sami Sjöblom, Jukka Tani ja Ville Seppälä. Nuorisoviestissä KyS osoitti jälleen nuorisotoimintansa laajuutta KyS:n joukkueiden sijoittuessa sijoille 3., 4., 5. ja 13, voitonkin jäädessä vain 13 sekunnin päähän. Hienoa!

Kuvagalleriaan on lisätty otoksia kyseisestä kisasta. Koska kisareportteri oli tällä kertaa ”kahdella lottorivillä” kisassa, eli KyS:n lisäksi myös Pyhtään maakuntaviestijoukkueen ”managerina”, niin kuvissa vilahtaa myös Pyhtään joukkueen suunnistajia, tosin osa vain tällä kertaa ilman viininpunaista paitaa:). Valitettavasti tälläkään kertaa ei kaikkia kyssiläisiä kameran muistikortille taltioitunut.

Posted in Kilpailut.