KyS:n pojat alueen nuorisoviestin voittoon, tytöt kolmanneksi!

Sippolassa 11.8.2015 järjestetty Kaakon alueen nuorten rastiviesti (ANRV) sujui KyS:n nuorten osalta mainiosti. Poikien joukkue voitti jälleen kerran viestin ja tytöt tulivat omassa sarjassaan kolmanneksi. Menestystä täydensi poikien kakkosjoukkueen hieno sijoitus neljänneksi.

Poikien tai tarkemmin ottaen ns. sekasarjan (H/D10-16) viesti kulki varsin tasaisena alusta loppuun. KyS:n aloittaja Akseli Virtanen tuli neljäntenä vaihtoon, ainoastaan 8 sekuntia ensimmäisenä vaihtaneesta SK Vuoksen kakkosjoukkueesta. Tämän jälkeen viestin kärjessä olikin aina loppuratkaisuihin asti kolme joukkuetta, eli voittaneen KyS:n lisäksi lopulta toiseksi tullut Kouvolan Suunnistajat ja kolmanneksi tullut Vehkalahden Veikot. KyS:n kakkososuudella vauhtia piti Onni Vepsäläinen, joka tuli vaihtoon samassa ryppäässä KS:n ja VeVen kanssa. Kolmannella osuudella KyS:n Evert Gango suunnisti osuuden nopeimman ajan ja nosti KyS:n vaihdossa kärkeen, tosin KS:n vaihtaessa vain sekunnin ja VeVekin vain 10 sekunnin päässä. Ankkuriosuudella KyS:n Antti Pasi ratkaisi sitten osuuden loppuvaiheissa homman kotiin selkeällä 28 sekunnin erolla.

Tyttöjen viestissä (D10-16) KyS:n kolmanneksi sijoittunut joukkue suunnisti tyttönelikolla Pinja Kavakko, Katariina Outinen, Emilia Pätäri ja Venla Kääriä, voiton mennessä kisoja isännöineelle KS:lle.

KyS:llä on jo perinteitä ANRC-viestimenestyksen osalta. Tässä viime vuosien sijoitukset KyS:n osalta: 2014:1, 2013: 2., 2012: 2., 2011: 5, 2010: 5, 2009: 1., 2008: 1.,2007: 2.,2006: 3.,2005: 3.,2004: 1.,2003: 1.

Kun nettireportteri ei eilen ollut kisapaikalla, niin otetaanpa tähän juttuun kuvamateriaaliksi 2004 vuoden voittajajoukkueen kuva, joka sattui löytymään kuva-arkistosta. Joukkuehan on on vasemmalta oikealle Ville Töyrylä, Minni Halinen, Miika Laine ja Jarkko Tolsa. Voittoa muuten toiseksi tulleeseen Iitin Pyrintöön tuli yli 8 minuuttia. Nuoremman virkaiän omaavat kyssiläiset: huomatkaa edustusasun design:).

Posted in Kilpailut.