KyS:n pojat putsasivat palkintopöydän Ruokolahden AM-kisoissa!

Tänään Ruokolahdella SK Vuoksen isännöimissä Kaakon alueen mestaruuskilpailuissa KyS:n nuoret pojat putsasivat palkintopöydän saavuttamalla peräti 5 aluemestaruutta! H18-sarjassa voiton vei Antti Väyrynen, H16-sarjassa Antti Pasi, H13-sarjassa Evert Gango, H12-sarjassa kuvassa maakuntaviestin nuorisoviestissä loppusuoralle singahtava Ilari Nokka ja H10-sarjan Onni Vepsäläinen. Lisäksi KyS:stä aluemestaruuteen ylsi D18-sarjan voittanut Roosa Metsola. Aluemestaruusmitaleita pääsi pokkaamaan mestareiden lisäksi myös Mika Kilpinen (3., H50), Olavi Kiiski (2., H8RR), Sanna Villikka (3., D45), Emilia Pätäri (2., D12) ja Mette Soini (3., D12).

Onnittelut kaikille! Huomenna kisat jatkuvat viesteillä. Ja ensi lauantaina on sitten vuorossa THE KISA, eli Nuorten Jukola Raaseporissa.

AM-kisan tulokset ja väliajat löytyvät täältä.

Posted in Tapahtumat.