Rasticup saatiin päätökseen, lopullinen pistetilanne on julkaistu

Kymenlaakson Nuorten Rasticup saatiin kauden 2015 osalta päätökseen KyS:n 24.8.2015 Juurikorven Kirkkovuoren maastoissa pidetyn kilpailun myötä. Järjestelyt sujuivat jälleen mainiosti, kiitos siitä erityisesti kilpailun johtaja Sanna Villikalle ja ratamestari Jussi Virtaselle sekä kaikille talkoolaisille!

Yhteispisteet on nyt laskettu ja ne ovat luettavissa Rasticup-sivulta. Seurapisteissä voiton vei jo perinteiseen tapaan Kouvolan Suunnistajat, Vehkalahden Veikot sijoittui toiseksi ja Kymin Suunnistajat kolmanneksi. Sarjakohtaisissa yhteispisteissä KyS:n nuoret nappasivat peräti seitsemän kokonaiskilpailuvoittoa, joista 6 pojissa ja yksi tytöissä. Poikien kahdeksasta sarjasta KyS voitti siis 6!

Pojissa voittajia olivat kuvan Viljami Pätäri (H18), Akseli Virtanen (H14), Evert Gango (H13), Matias Kavakko (H12), Onni Vepsäläinen (H10) ja Olavi Kiiski (H8). Tytöistä sarjavoittoon ylsi Roosa Metsola (D18). Kokonaiskilpailun mitaleille KyS:stä ylsivät lisäksi Antti Pasi (H16, 3.), Ilari Nokka (H12, 2.), Matias Seppälä (H9, 3.), Rasmus Töyrylä (H8, 2.), Isabella Svahn (D18, 3.), Emilia Pätäri (D12, 2.) ja Mette Soini (D12, 3.).

Kaudella 2015 kaikkiaan 41 nuorta Kyssiläistä osallistui RastiCupiin. Lisäksi muutamia nuorimpia osallistui ns. saattajasarjoihin.

Töyrylän Mikon mainioita kuvia Juurikorven osakilpailusta voit ihailla kuvagalleriassa.