Kotham-Cup ilonamme tänäkin syksynä!

altKotham-Cup yösuunnistussarja järjestetään tänäkin syksynä. Aloitamme 27.10. Koivulasta jatkaen kuuden osakilpailun verran säiden salliessa aina joulukuun alkuun saakka. Sarja järjestetään tuttuun tapaan alueen seurojen yhtestyönä Kymin Suunnistajien järjestäessä kaksi osakilpailua. Lisäksi Koivulan tapahtuman tuloslaskenta ja tapahtumajärjestely on meidän vastuullamme. Kalenteri näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

27.10. Koivula, EKSu/KyS
3.11. Ruissalo, VeVe
10.11. Iivarinmäki, yhteislähtö, KyS
17.11. Pitkäthiekat, KaaRa
24.11. Uuperi, KyS
1.12. Reitkalli Hevossaari, VeVe

Pari enemmän tai vähemmän innostunutta ratamestaria on jo ilmoittautunut, mutta järjestelyihin ja tuloslaskentaan tarvitaan apuja. Toimitsijatehtäviin voit tarjoutua s-postilla mika.kilpinen(at)kopioklubi.fi tai p. 040 481 4291.

Lisätietoja Kotham-Cupista voit lukea tapahtuman nettisivuilta: http://kothamcup.blogspot.fi/

t. Mika Kilpinen

Posted in Yleinen.