alt

Menestystä myös SM-erikoispitkiltä

alt

Antti Pasi NRC-finaalissa Mikko Töyrylän kuvaamana

Antti Pasin komea mitaliputki sai jatkoa sunnuntaina Haminan Lintukodossa kisatuissa SM-erikoispitkien matkojen koitoksessa. Tuloksena tällä kaudella jo tutuksi tullut hopeasija, vaivaiset 11 sekuntia voittajasta jääneenä. Antin kauden SM -kokonaissaldoksi muodostui näin 4 plakettisijaa,  4 hopeaa ja kruununa Kotron Väinön kanssa hiihtosuunnistuksen pariviestissä saavutettu SM-kulta! Menestyksekästä päivää täydensivät Aino ja Antti Väyrynen napaten plaketit kotiinviemisiksi. Aino sijoittui D20 sarjassa neljänneksi ja kauden neljännen plakettinsa napannut Antti H17 sarjassa kuudenneksi.

Kaiken kaikkiaan mennyt kausi oli jälleen nuorillemme varsin menestyksekäs. Pikaisesti ynnättynä arvometalleja saavutettiin v. 2015 SM-tasolla seuravasti: 2 kultaa, 4 hopeaa ja peräti 17 plakettisijaa. (Latojan huomautus: Suunnilleen) Kerrassaan mainiota, tästä on hyvä suunnata uuteen harjoituskauteen!

Korjauksia 22.10: Kiitos tarkkaavaisten lukijoiden, tilastoja kaivellessa löytyi vielä yksi hopeamitali lisää! Ja plakettikin.

Posted in Yleinen.