Seuravaatteiden alennusmyynti alkanut!

Kymin Suunnistajien vanhaa pukuvarasto myydään kevään aikana –60 %:n alennuksella. Nyt on hyvä tilaisuus löytöjen tekemiseen edullisesti! Valikoimista löytyy eri malleja ja kokoja vielä mm. lyhyt- ja pitkähihaista suunnistuspaitaa (kokoja 130 cm – XXXL), Combat-paitaa (XXS, naisten L, XXXL), hihatonta sprinttipaitaa (S, M, L), pikeepaitaa (XS, S, XL), suunnistushousua (musta/viininpunainen, XS, S, XXL, XXXL) sekä lisäksi joitain kappaleita suunnistustrikoita, juoksupuvun takkia ja housuja, seura-asua (tuulipuku), retrotakki (yksi M). Alemyynnistä jäljelle jäävät varusteet ovat saatavilla vielä kauden avajaisissa 3.5. Aletuotteista voi kysellä lisää Marjalta (marja.wahrn@kymp.net)
Uutta pukudesigniä tehdään parhaillaan pukutoimittajan kanssa. Tilausikkuna Kymin Suunnistajien nettisivuille avataan helmikuun loppuun mennessä. Lisäinfoa tilaamisesta uudella järjestelmällä ja valikoimista päivitetään sivuille helmikuun aikana. Varastoon pukuja ei enää jatkossa tilata.

Posted in Yleiset.