Periaatteet Jukolaan osallistumisessa

Kyssiläisten Jukolaan (Jukola+Venlat) ilmoittautuminen on lähtenyt vilkkaasti käyntiin. Tätä kirjoittaessani ilmoittautuneita on jo reilusti yli 40. Hienoa!

KyS:n johtokunta tarkensi/selvensi Jukola-periaatteita seuraavasti:

  • Jukolan (Jukola+Venlat) osallistumismaksu maksetaan vain seuran jäsenien osalta. Eli toisin sanoen jos KyS:n joukkueessa suunnistaa henkilö, joka ei ole KyS:n jäsen (eikä halua liittyä), maksaa hän oman osuutensa joukkueen maksusta (maksu/osuusmäärä). Tämä ei luonnollisesti koske ns. viime hetken täydennyksiä, eli siis jos vaikkapa naapuriseurasta pyydetään täydennyksiä vajaaseen joukkueeseen.
  • Seura maksaa osallistumismaksut vain seuran ns. virallisten joukkueiden osalta, eli Kymin Suunnistajat X -joukkueilta.
  • Yleisenä periaatteena on mahdollistaa kaikille halukkaille seuran jäsenille pääsy kokemaan Jukola suunnistajana. Näin ollen jos Venloissa juokseva seuramme naissuunnistaja haluaa suunnistaa myös Jukolan viestissä, niin hän ei voi viedä paikkaa sellaiselta seuran jäseneltä, joka suunnistaa vain Jukolan Viestissä. Luonnollisesti kukin Venla voi suunnistaa erilaisissa kaveriporukoissa ja myös KyS:n virallisia Jukola-joukkueita tietysti voidaan täydentää Venla-juoksijoilla, jos joukkueet ovat vajaita.

Tarkempaa tietoa Jukolaan ilmoittautumisista löydät Keskustelufoorumista.

Posted in Yleiset.