Nuorten suunnistus- ja karttailta

Torstaina 25.2. ja 31.3. järjestetään nuorten ryhmälle (11-14v. aiemmin suunnistaneet ja kilpailleet) ja heidän huoltajilleen sekä ryhmän ohjaajille suunnistus- ja karttailta Kumppanuustalo Viikarissa. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi mm. SSL:n suunnistajan polkua tälle ikäryhmälle, keskustellaan kevään ja kesän toiminnasta ja opiskellaan suunnistusajattelua: suunnitelma (reitinvalinta, rastinotto ja rastilta lähtö) – ennakointi – havannointi ja varmistus, ja tehdään aiheeseen liittyviä karttatehtäviä. Toisella kerralla käydään läpi tarkemmin reitinvalintaa sekä siihen liittyen ”liikkennevaloja” ja ”kirkontorneja”. Lisäksi aloitellaan rakentamaan suunnistajan pelikirjaa. Ja tehdään tietenkin karttatehtäviä.

Suunnistusiltoihin etusijalla ovat nuortenryhmäläiset + huoltajat/ohjaajat. Tilaa on rajoitetusti, mutta jos istumapaikkoja jää, myös muut seuran jäsenet ovat tervetulleita. Muut kiinnostuneet kirjatkaa osallistumistoiveenne Nimenhuutoon (31.3.) Kommentti-kohtaan (huom. ilmoittautumiset ke 30.3. klo 12 mennessä). Sieltä nopeimmin ilmoittautuneet pääsevät mukaan, jos tilaa on.

Posted in Yleiset.