Jukolakoulu starttaa 11.4.

Jos metsään haluat mennä nyt… Suunta hukassa? Ei hätää, Kymin Suunnistajien Jukolakoulun opeilla löydät varmasti maaliin. Osallistuminen ei edellytä suunnistajien vuoden päätapahtumaan Jukolan viestiin osallistumista, mutta sekin voi olla yksi tavoitteesi. Tämän vuoden Jukola järjestetään Lappeenrannassa.

Jukolakoulun teorialuennot pidetään Ruonalan koululla klo 18-20
ma 11.4. Suunnistuksen perustaidot, karttamerkit, kompassin käyttö (Marja Streng)
to 14.4. Reitinvalintaa ja karttaharjoituksia, suunnistusvarusteet (Mika Kilpinen, Marja Streng)
ma 18.4. Suunnistusajattelu ja pelkistäminen/oleelliset kohteet, karttaharjoituksia (Maria Kurhinen)

Teorialuentojen lisäksi Jukolakouluun kuuluu kolme maastokertaa Kymin Suunnistajien Rannikkorasteilla peräkkäisinä tiistai-iltoina 19.4. lähtien. Maastoon saa halutessaan oppaan mukaan. Kurssin hinta on 70 euroa, joka sisältää jaettavan materiaalin, luentokerrat ja maastokerrat.

Ilmoittaudu viimeistään 10.4. spostitse jpirtila(at)gmail.com tai tekstarilla 050 309 7451. Lisätietoja saa samasta numerosta.

Posted in Yleiset.