KyS näkymään FinnSpringillä 23.-24.4.

Kevään suunnistuksen suurtapahtuma FinnSpring kisaillaan tänä vuonna Raaseporissa 23.-24.4. Nuorten ja aikuisten EM- ja MM-näytöt kilpaillaan FinnSpringin yhteydessä: KySsin valmennusryhmäläiset ovat lähdössä antamaan näyttöjä. Myös nuorten ryhmäläiset ovat lähdössä ”kevätleirille” kartuttamaan maastopankkia. Lauantaina on henkilökohtaiset kilpailut ja kuntosuunnistusmahdollisuus, sunnuntaina viestit ja yhteislähtö (ks.Âkilpailukutsu).

Kymin Suunnistajille on varattu Siuntion kylpylästä huoneita 20 kpl (2-4 hengelle) seuraavilla hinnoilla: 2 hengelle 90 Eur/vrk, 3 hengelle 117 Eur/vrk (lisävuode avautuu nojatuolista), 4 hengelle 144 Eur/vrk (kaksi junnupatjaa lattialla). Jos huoneita jää yli, mahdollisuus myös yhden hengen huoneeseen 81 Eur/vrk.

Oletko myös lähdössä FinnSpringiin ja kiinnostunut majoittumaan Siuntion kylpylässä? Huonevarausaikaa jatkettu – taita viestiä Marialle (maria@kurhinen.net) viimeistään su 3.4. 
Lauantai-illaksi on mahdollisuus saada buffet-kattaus, jos vähintään 20 ruokailijaa, hinta 25 Eur 15-v. ja vanhemmat, 4-14 vuotiaat puoleen hintaa. Haluatko mennä jo perjantai-iltana lähemmäs kilpailupaikkaa? Laita siitä myös tietoa, niin varaan tarvittaessa lisäöitä huonevahvistuksen yhteydessä.

Lähdetään isolla porukalla nauttimaan Raaseporin maastoista, kannustamaan seurakavereita sekä tietenkin myös menestymään!

Posted in Yleiset.