alt

Kymin Suunnistajien asujen väri vaihtuu

alt

Asutoimittajan vaihtumisen lisäksi myös asujemme väri vaihtuu kaudelle 2016. Syynä tapahtumaan on inhimillinen erehdys. Kuosit kankaisiin tehdään tänä päivänä tulostamalla ja värien oikeellisuus varmistetaan Pantone koodein. Nyt kuitenkin näppäilyvirheen vuoksi aiemmin käyttämämme ”KySsin punainen” PMS 202 on vaihtunut väriksi PMS 2022. Uusi väri on kuitenkin pukupuoliosastollamme havaittu oikein raikkaaksi ja muodikkaaksi. Niinpä se on valittu asujemme pääväriksi ainakin seuraavaksi viisivuotiskaudeksi. Tällä tavalla varmistamme myös asujen saamisen nopeasti käyttöön ja aikaa vievään uudelleen tulostamiseen ei tarvitse ryhtyä.

Uudesta ”mummokalsari” väristä päätettiin otttaa myös kaikki ilo irti. Sprinttishortsit on siksi päätetty varustaa leikkisällä pitsireunuksella, katso kuva alla.

alt

Jäsenistöltämme tämä muutos ei aiheuta mitään toimenpiteitä ja tehdyt tilaukset ovat voimassa sellaisenaan. Myös asujen design säilyy ennallaan, vain väri muuttuu. Asutoimittajan kanssa saimme pienen väännön jälkeen lisäksi sovittua että mitään lisäkuluja uuden värimaailman käyttöönotosta ei tule.

 

Lisätietoja täältä

 

Posted in Yleinen.