Kaakon Alueen Nuorten Rasticupin kisa juostiin Lappeenrannan Pohjosessa 12.6.2017

Kaakon Alueen Nuorten Rasticupin kisa juostiin Lappeenrannan Pohjosessa 12.6.2017

Kymin Suunnistajat oli tuttuun tapaan isolla joukolla kisaamassa ANRC-kisassa Lappeenrannassa 12.6. Yhteinen bussikyyti oli järjestetty ja ilahduttavan paljon meitä bussissa olikin. Sää ei tällä kertaa hellinnyt, mutta kuten H12TR-sarjassa kisannut Jesse Ruotsalainen sanoi, sade ei haitannut yhtään, mutta vaatteet alkoivat painaa.

Kilpailuohjeissa oli erikoisuutena mainittu, että alueella on runsaasti muurahaispesiä. Kun kisan jälkeen tutkittiin karttoja, D8RR-sarjassa kisannut Elsa Vepsäläinen vahvisti, että kyllä siellä maastossa pesiä paljon oli.

Matkassa oli mukana myös D12TR-sarjassa kisaava Enjalinnea Nieminen, jolle Lappeenrannan kisa oli 3. suunnistuskilpailu johon hän on osallistunut. Hän on käynyt muutaman vuoden KYS:in lasten suunnistuskoulussa. Enjalinnea kertoi, että ennen kisaa jännitti tosi paljon, mutta kun pääsi matkaan ja huomasi, että suunnistus sujuu hyvin, tuli siitä hyvä mieli. Hän totesi, että aivan varmasti aikoo vielä osallistua kisoihin, niin hyvä mieli kisasta tuli!

Kisoissa tuli paljon onnistumisia, mm. D13 Emilia Pätäri 2. sija, H13 Matias Kavakko 2. sija, H14 Ilari Nokka 2. sija, D9RR Venla Hyvölä 3. sija, H10RR Rasmus Töyrylä 1. sija, D12TR Aliisa Kiiski 2. sija. Tulokset löytyvät:
https://www.rakas.net/sites/default/files/sisaltosivu/tiedostot/tulokset_0.htm

Nuorten Rasticup jatkuu 20.6. Luumäellä

 

Posted in Nuorisotoiminta.