Haetaanko Jukolan järjestämisoikeutta? Tule päättämään asiasta yhdistyskokoukseen 10.8.2017!

Kymin Suunnistajat ja Vehkalahden Veikot ovat suunnitelleet hakevansa yhdessä Jukolan järjestämisoikeutta vuodelle 2022 tai 2023. Esivalinnan jälkeen olemme kolmen parhaan joukossa. Varsinainen hakemus tulee tehdä lokakuun loppuun mennessä ja valinnat Jukolan johtoryhmä julkistaa vuoden 2018 Jukolassa.

Jäsenistölle keväällä tehty ennakkokysely rohkaisi meitä viemään asiaa eteenpäin. Kyse on kuitenkin todella mittavasta projektista, jossa puhutaan myös taloudellisesti isoista asioista. Tästä johtuen päätös hakemuksen tekemisestä/tekemättä jättämisestä on syytä tehdä ylimääräisessä yhdistyskokouksessa, joka pidetään torstaina 10.8.2017 klo 18 Datariinassa (Heikinkatu 7, Kotka). Kokouksessa projektin puuhamies Ari Kukkonen VeVestä kertoo projektista, käymme aiheesta keskustelua, pyrimme vastaamaan kysymyksiinne ja lopuksi teemme yhdistyksenä päätöksen siitä, jatkammeko varsinaiseen hakuprosessiin vai emme.

Jotta voimme varata riittävän kokoisen kokoustilan, pyydän ilmoittautumaan kokoukseen oheisesta linkistä viimeistään perjantaina 4.8.

Ilmoittautumislinkki: https://response.questback.com/kymdataoy/bv3oupzdjm

Tervetuloa kokoukseen!

Jyrki Metsola
Puheenjohtaja
Kymin Suunnistajat ry

 

Posted in Yleinen.