Rannikko Rogaining – lentokentän maastoissa

Kymin Suunnistajat järjestävät lentokentän maastossa Rannikko Rogaining -nimisen tapahtuman. Rogaining on seikkailullista suunnistusta luonnossa liikkumisesta nauttien. Rannikko Rogainingissa on tarjolla kahden ja kuuden tunnin sarjat jalan eteneville joukkueille ja kolmen tunnin sarja polkupyöräilijöille. Kilpailuun osallistutaan 2-5 henkilön joukkueissa ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä käymällä eriarvoisilla rasteilla. Joukkueet suunnittelevat reitin ennen kilpailua ja rastit saa kiertää haluamassaan järjestyksessä. Mikäli maaliin ei saavuta annetun ajan puitteissa vähennetään rastipisteistä ajan perusteella määräytyvä sakko.

Seuran jäsenillä on vielä mahdollisuus päästä mukaan edullisin ennakkohinnoin ilmoittautumalla oheisen linkin kautta. Tai syöttämällä ilmoittautumislomakkeelle koodin KYS-SUUNNISTUS.

Lisätietoja: https://www.rannikkorogaining.fi/ ja https://www.facebook.com/pg/RannikkoRogaining

Posted in Yleinen.