Nyt viininpunavalkoinen viiri liehumaan, on KyS saanut kunniaa…

Lauantaina 16.9.2017 ratkottiin Espoon Nuuksion vaativissa maastoissa suunnistuksen Suomen mestaruudet viestisuunnistuksessa. Seuramme keräsi kunniakkaat kaksi plakettisijaa poikien viesteissä sarjoissa H16 ja H18 joukkueilla Tuomas Outinen, Evert Gango ja Akseli Virtanen sekä Väinö Kotro, Antti Pasi ja Daniel Koivisto. Pojat tekivät upeat juoksut saavuttaen 6:nnen ja 5:nnen sijan. Onnittelut menestyjille!

H16 sarjan joukkue Akseli Virtanen, Tuomas Outinen ja Evert Gango

H18 sarjan joukkue Daniel Koivisto, Väinö Kotro ja Antti Pasi

Tyttöjen D18-sarjassa seuramme nuoret hakivat arvokasta SM-kisakokemusta. Valitettavasti H20-sarjan pojat eivät osallistuneet sairastumistapauksen vuoksi kisaan.

Sunnuntaina oli vuorossa SM-sprintit ja menestystä saatiin sieltäkin. Kympin sakkiin sijoittuivat D60 sarjassa Ulla Lehto (5.), D35 sarjassa Salla Töyrylä (10.) ja viikonlopun toisen plakettisijoituksen 6. sijallaan napannut Akseli Virtanen H15 sarjassa.

Seuraavaksi ratkotaan Suomen mestaruuksia Laihialla ja vuorossa on yösuunnistus. Sinne matkaa seurastamme pieni mutta iskukykyinen joukkue, jännitettävää siis riittää tulevanakin viikonloppuna!

Posted in Yleinen.