Kesävarusteiden tilausikkuna on auki 23.1-4.2.

Kymin Suunnistajien Trimtexin verkkokauppa kesän suunnistusvarusteille on nyt auki!
Verkkokauppa sulkeutuu 4.2.2018, tämä on ehdoton takaraja. Odotettu toimitus tilatuille varusteille on viikolla 11. Toista tilausta kesätuotteille ei pystytä kesällä järjestämään joten huomioikaa se tilausta tehdessänne.
Juniorit saavat osaan suunnistusvarusteita seuran tukea eli juniorit 21 sarjoihin asti tilaavat ”juniori” hintaisia tuotteita ja kaikki muut normaalihintaisia. Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle siihen osoitteeseen, joka tilaukseen annetaan. Kaikissa tuotteissa on 5 kappaleen minimitoimitusmäärä, josta Trimtex on nyt pitänyt tiukasti kiinni. Mikäli tuotetta ei jostain syystä pystytä toimittamaan, sinuun ollaan yhteydessä. Tilausohjeet tulevat myös s-postijakeluna.

Tästä suoraan verkkokauppaan:
http://trimtex.fi/fi/trimtexini/kymin-suunnistajat/

Trimtexin ohjeita verkkokaupaan:
Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili. Valitse ”Kirjaudu sisään” mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi sivulla tai ”Uusi asiakastili” mikäli olet tilaamassa meiltä ensimmäistä kertaa.
Syötä KYMIN16 ”Teamkoodi sisäänkirjautumiseen” kenttään ja kirjaudu sisään.
Erillinen tilausvahvistus tulee meiltä sähköpostitse, kun tilauksesi on mennyt läpi.
Suosittelemme käyttämään Chrome, tai Firefox nettiselainta, jotta sivustomme toimii parhaiten. Internet Explorer käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa.
Kätevä vinkki! Mikäli ”eksyt” seuran sivuilta pois, voit aina klikata kohtaa ”Trimtexini” päästäksesi takaisin.
Mikäli jollakin on ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, tai on muuta kysyttävää, ottakaa mielellään yhteyttä joko sähköpostitse support@trimtex.fi tai puhelimitse (09) 231 135 10.

Posted in Yleinen.