Hiihtosuunnistuksen MM- ja EM-kilpailut Bulgariassa

Kymin Suunnistajat ovat jälleen vahvasti edustettuina hiihtosuunnistuksen MM- ja EM-kilpailuissa. Tänään ovat kilpailut pyörähtäneet käyntiin aikuisten osalta Bulgarian Velingradissa. Huomenna maailman mestaruudesta H20-sarjassa kisaurakkansa aloittavat Väinö Kotro ja Aapo Viippola. Euroopan mestaruutta puolestaan huomenna tavoittelee Akseli Virtanen H17-sarjassa. Hänelle kisaurakka on ensimmäinen laatuaan, kun taas Väinö ja Aapo ovat kokeneita arvokisakävijöitä. Kilpailut käydään Yundolan kylän läheisyydessä vuoristossa yli 1400 metrissä. Pojat ovat päässeet jo parina päivänä tutustumaan korkeaan ilmanalaan harjoitusmaastossa, joka on lähes kahdessa tuhannessa metrissä. Siinä on pojilla hapenotto tiukilla. Tsemppiä kisaan kaikille.

Kisasivut ja seurannat löytyvät täältä:

http://esoc2018.bg

http://liveresultat.orientering.se/followfull.php?lang=en&comp=13282

Kuvamateriaalia yritän saada tänne, kunhan kilpailijat sieltä sitä lähettävät.

Posted in Yleinen.