HiSu MM- ja EM-sprinttiä Bulgariassa

Tämän päivän kisat Bulgariassa olivat Kymin suunnistajien osalta hieman kaksijakoiset. Upeimmasta suorituksesta vastasi Aapo Viippola H20-sarjassa napaten MM-hopeaa jääden voittajasta vain 24 sekunttia. Super-onnittelut Aapolle!

Akseli Virtasen elämänsä ensimmäinen kansainvälinen arvokisastartti sujui vähintäänkin erinomaisesti yli odotusten. Hän sijoittui H17-sarjassa 10. jääden voittajasta 2.08. Anekdoottina mainittakoon, että hän oli kaikista 2002 syntyneistä kilpailun nopein. Onnittelut myös Akselille!

Väinön osalta kilpailut alkoivat hieman mollivoittoisesti. Viime vuoden Imatran EM-kilpailuiden kultamitallarohmu jäi Bulgarian H20-sarjan avauksessa sijalle 40 jääden voittajasta lähes 9 minuuttia. Todellisuudessa ero maailman kärkeen ei Väinöllä ole näin suuri. Hänen kohdallaan kilpailu kaatui 2. ja 3. rastien virheisiin. Väinölle tsemppiä huomiseen keskimatkan starttiin!

Kuvat: Paula Lehtomäki, SSL.