Valmennusryhmään haku on käynnistynyt

Nyt on taas aika hakea Kymin Suunnistajien valmennusryhmään. Kymin Suunnistajien valmennusryhmä on SM-ikäisille (H/D14-21-sarjalaisille) tavoitteellisesti harjoitteleville suunnistajille. Ryhmän tarkoituksena on auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla mm. taitoharjoituksia sekä erilaisia leirejä (päivä – viikonloppuleirejä, osa omavastuulla), mm. SM- ja muihin arvokilpailujen tyyppimaastoihin tutustumisia, valmennustukea sekä muita yhteisiä harjoituksia. Harjoitukset ja leirit ovat avoimia myös muille kiinnostuneille (leirien omavastuu suurempi kuin valmennusryhmäläisillä tai mahdollisesti kokonaan omavastuullisia).

Ryhmään voi hakea myös kesken kauden. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on halu kehittyä suunnistajana sekä sitoutuminen ryhmän toimintaan ja yhteisiin pelisääntöihin.
Ryhmämaksu on 100 €/vuosi, joka pitää sisällään seuran järjestämät harjoitukset sekä Rannikkorastien osallistumismaksut. Seuran tuki omien leirien osalta määritellään aina tapauskohtaiset. Seura tukee myös valmennusryhmäläisiä liiton leireillä ennalta sovittujen korvausperiaatteiden mukaan. Ryhmämaksu kattaa yllä mainittujen leiritukien lisäksi myös tasotestin Pajulahdessa.

Urheilijan ja seuran vastuut ja velvollisuudet on kirjattu urheilijasopimukseen, jonka urheilijat allekirjoittavat, kun he hakevat valmennusryhmään.

Valmennusryhmähakemus löytyy:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5J5B_CSUr-d0qjnI5v803N–9X6EWKT57R9Hfl6v7or2SQw/viewform

Lisätiedot ja tiedustelut:

jussivirtane@gmail.com

Valmennusjaoston pj.

Posted in Yleinen.