Kuvasuunnistus ilonamme, osallistu!

Uusimman kuvasuunnistuksen kuvat ja kartta löytyvät nyt kuvagalleriasta: https://kyminsuunnistajat.kuvat.fi/kuvat/Kuvasuunnistus%202018/
Vastaukset TeePeelle tammikuun loppuun mennessä, tarkemmat ohjeet uusimmassa Kyssiläisessä.

Myös vuoden 2017 kuvasuunnistuksen protestiaika on päättynyt ja viralliset tulokset voidaan näin ollen julkaista. Edelliseen kisaan tuli yhteensä 10 kpl vastauksia; joista 4 oli täysin oikein (Hannu Pönni, Sami Rapo, Mika Kilpinen, Jukka Matilainen). Kaikki olivat saaneet rastit 6 ja 10 sekä lähdön ja maalin oikein. Arvonta suoritettiin niin että kaikkien vastaajien kesken arvottiin 2kpl palkintoja ja oikein vastanneiden 1 kpl. Voittajiksi selvisivät Hannu Pönni, Ari Mäntynen ja Mika Kilpinen.
Kuvasuunnistus 2017 oikea ratkaisu alla, kuvaa klikkaamalla suurenee.

Posted in Yleinen.