Saaripirtillä hisutettiin

Viikonloppun valmennusryhmä järjesti pitkästä aikaa hiihtosuunnistusharjoituksen. Ratojen laatimisesta vastasi moninkertainen arvokisamitalisti Tuomas Kotro, joka on nyt ottanut vastuuta Kyssin hisutoiminnan suunnittelemisesta ja organisoimisesta. Urastot Saaripirtin maastoon ajoi Petri Kotro. Kiitos hänelle suuresta urakasta.

Lauantaisessa harkassa oli yli 20 hisuttajaa, ja mikä hienointa mukaan oli tullut ensikertalaisiakin. Hisulla tuntuu siis olevan kiinnostusta. Paikalla nähtiin jopa Kymen Sanomien valokuvaaja. Saa nähdä, koska ollemme lehtien palstoilla.

Urastot ovat edelleen upeassa kunnossa (22.1.) ja Petri lupaili, että mikäli hänellä ylimääräistä aikaa on, hän ajaa urat auki lumisateen jäljiltä. Rastit ovat maastossa ainakin vielä 27.1. sunnuntaihin asti. Mikäli harjoitukselle on kiinnostusta, voidaan rastit antaa olla maastossa pidempää.

Nyt on loistava tilaisuus käydä kokeilemassa, millaista hisu on. Vinkkinä: pimeän laskeuduttua suunnistusvalo mukaan ja urille. Se on parasta, mitä sukset jalassa voi tehdä.

Harjoitus on ilmainen kaikille alle 18-vuotiaille sekä Kyssin valmennusryhmäläisille. Muille harjoituksen hinta on 10e. Karttoja voi kysellä: jussivirtane(at)gmail.com.

Posted in Yleinen.