Aapolle sprintin hopeaa Latviasta

Eilen perjantaina käynnistyivät hiihtosuunnistuksen nuorten maaottelut Latviassa. Avauspäivänä vuorossa oli sprintti. Kyssin Aapo Viippola kesti odotetusti paineet ja nappasi  hopeaa H20-sarjassa jääden voittajasta Norjan Aslak Heimdalista vaivaiset 6 sekuntia. Väinö jätti epähuomiossa kakkosrastin väliin ja paineli suoraan kolmoselle. Suunnistuksessahan se tietää auttamatta hylsyä. Väliajoista päätellen Väinön vauhti olisi hyvin riittänyt mitaleille. Sen puolesta kaikki näyttää hyvältä. H18-sarjassa Akseli sortui muutamaan isompaan virheeseen, ja sprintissä se tietää jäämistä mitaleiden ulkopuolelle. Akseli oli kisassa 11. Akselin kertoman mukaan: ”Hieman malttia lisää niin mitali on täysin mahdollinen.” Väliajat tukevat tätä käsitystä.

Tänään iltapäivällä kilpailut jatkuvat keskimatkoilla…

Posted in Yleinen.