Mitalisadetta Lemin SM-hisu-keskimatkalta

Hiihtosuunnistuksen keskimatkan SM-kilailut käytiin upeassa auringon paisteessa Lemillä. Kyssi säihkyi kilpaa auringon kanssa ja saalisti kaikkiaan neljä mitalia ja yhden plakettisijan. H20 sarjassa Aapo oli ylivoimaisesti kilpailun nopein voittaen yli puolentoista minuutin markinaalilla. Väinö oli alkuvaikeuksien jälkeen lopulta kolmas. Tuomas O. suunnisti kovassa sarjassa todella upeasti ja oli ensimmäisessä H20 sarjan SM-startissa hienosti 6. H17 sarjassa käytiin tiukkaakin tiukempi sekuntitaisto. Tällä kertaa Akselin oli ”tyytyminen” hopeaan kolmen sekunnin marginaalilla. Voitto on joskus pienestä kiinni. Onni oli H15-sarjassa ensimmäisessä SM-startissaan todella upeasti pronssilla.

H20 sarja 1. Aapo, 3. Väinö 6. Tuomas O

H17 2.Akseli

H15 3.Onni

Elsa, Ilona, Rasmus ja Olavi odottavat omaa vuoroaan.

Posted in Yleinen.