Hiihtosuunnistuksen MM- ja EM-kisat Piteåssa

Tänään lähti Kyssin kova nelikko kohti Ruotsia ja Piteå. Keskiviikkona alkavat hiihtosuunnistuskauden huipentuma aikuisten ja H20-sarjan MM- ja H17-sarjan EM-kilpailut. Kyssillä on ensimmäistä kertaa seurahistoriassa edustaja aikuisten MM-tasolla. Hienoa historian siipien havinaa. Tuomas Kotro on kovassa kunnossa ja lähtee jahtaamaan ensimmäistä henkilökohtaista MM-kultaansa. Tiukassa se voi olla, mutta hänellä on täydet mahdollisuudet ainakin henkilökohtaiseen mitaliin.

Tuomas

Aapo ja Väinö starttaavat keskiviikkona nuorten MM-kisoissa H20-sarjassa. Etenkin Aapolla on ollut huima kausi. SM-kisoista tuli kolme kultaa. Tämä antaa odottaa Aapolta kovia suorituksia myös Piteåsta. Väinö on puolestaan hakenut tällä kaudella vauhtia maastohiihdon puolella, ja hyvinhän sitä vauhtia on tullut. Nyt, kun vain lippu löytyy, on Väinöllä täydet mahdollisuudet jopa kirkkaimpaan.

Väinö ja Aapo

Akseli lähtee puolustamaan nuorten EM-keskimatkan ja -viestin kultamitaleita H17-sarjassa. Hikinen viikko tulee olemaan myös Akselilla, eikä yksikään mitali tule ilmaiseksi.

Akseli

Tsemppiä kaikille kisoihin lähteville huipuille. Kyssi seuraa kisoja aktiivisesti ja pyrkii raportoimaan urheilijoiden edesottamuksista.

Kisasivut:

Aikuiset:https://www.wsoc2019.com tai https://orienteering.sport/event/world-ski-orienteering-championships-2019/welcome/#current

Nuoret MM:https://www.jwsoc2019.com

Nuoret EM:https://eysoc2019.com

Posted in Yleinen.