Rannikkorasteille haetaan tekijöitä

Rannikkorastikausi on taas alkamassa ja tapahtumien järjestämiseen kaivataan nyt teidän apua. Ratamestaripuolella apuja on saatu tänä vuonna merkittävästi seuran omilta valmennusryhmäläisiltä, mutta silti myös ratamestareiden paikkoja on edelleen vapaana.

Merkittävin uudistus alkavalle suunnistuskaudelle tulee olemaan se, että Rannikkorastit järjestetään yhteistyössä kaikkien Eteläisen Kymenlaakson suunnistusseurojen kanssa (KyS, VeVe, EKSu, KaaRa, PyVo ja MiVi). Suunnistajalle tämä tarkoittaa selkeyttä ja yksinkertaisuutta, samat Rannikkorastien palvelut, karttamaksut, nettisivut, rataennakot, tulospalvelu jne. ovat jatkossa tarjolla kaikissa alueen suunnistustapahtumissa. Sama kausikortti tai sarjalippu käy siis jatkossa yli 50 suunnistustapahtumaan! Pääasialliset suunnistuspäivät ovat tiistai ja torstai joitain poikkeusksia lukuunottamatta, syksyllä suunnistetaan sitten viikonloppuisin. Lokakuussa pimeyden saapuessa kautta jatkaa taas tuttuun tapaan Kotham-Cup.

Rannikkorastien toimihenkilöksi voit ilmoittautua tästä https://goo.gl/iCTKSX. Lisää vain nimesi haluamiisi aikoihin ja paikkoihin, homma on sillä selvä!

Ratamestareille ja toimihenkilöille järjestetään koulutusta Kotkassa 26.3 klo 18 alkaen Kumppanuustalo Viikarissa (Mariankatu 24) ja Haminassa 28.3 klo 18 (Haminan uimahallin kokoustilat). Tapahtumat on tarkoitettu kaikille toimihenkilöille, niin ratamestareille kuin tapahtumanjärjestäjille sekä tuloslaskijoille. Tervetuloa!

Terveisin,
Rannikkorastit-jaosto

Posted in Yleinen.