Aapolle MM-pronssia sprintistä

Aapon eilinen viides sija kirkastui tänään pronssiksi. Aapo oli vakuuttava MM-sprintissä eikä jäänyt voittajasta kuin 16 sekuntia. Voitto matkasi Sveitsiin. Väinö oli samassa sarjassa  22. Eilisessä pitkänmatkan kisassa Väinöltä irtosi suksesta side ja hän joutui turvautumaan varusterastilla oleviin varavälineisiin. Siksi ero pääsi venähtämään niinkin suureksi.

SSL / Paula Lehtomäki

Akseli tuskaili sekä tämän että eilisen päivän kisassa kunnon romahtamisen kanssa. Virheitä hän ei juurikaan tehnyt, mutta kertomansa mukaan hiihtäminen oli täysin voimatonta. Mitään ei saanut kropasta irti. Akseli oli omien sanojensa mukaan vasta 13. reilun minuutin voittajalle Niklas Ekströmille jääneenä.

Tuomas jatkoi todella hyvää tekemistä ja oli parhaan suomalaisena 6. Hän jäi voittajasta Venäjän Sergey Gorlanovista vain 31 sekuntia. Tuomaksen vahvuus selkeästi näyttää olevan tasainen suoritustaso. Vielä yksi pykälä ylös päin, niin täällä voidaan viritellä jo mitalikahveita.

Huomenna on kilpailuissa lepopäivä. Kisat jatkuvat lauantaina keskimatkojen yhteislähdöillä. Siellä pojilla taas uudet mahdollisuudet.