Akseli plaketille keskimatkan yhteislähdössä

Akseli oli Piteåssa nuorten EM-keskimatkan H17-sarjan yhteislähtökilpailussa 6. Hän jäi voittajasta Venäjän Mikhali Beliakovista kolme ja puoli minuuttia. Kyllähän tämä plaketti vähän lohduttaa, vaikkakin olen todella kaukana siitä tasosta, jossa olin alkutalvella, totesi Akseli. Virheitä ei tullut, mutta kun ei kulje niin ei kulje. Monttu, mikä monttu! Huomenna vuorossa on kilpailuiden päätösmatkat viestit ja sieltä toki tavoitellaan mitalia!

SSl / timo mikkola

Väinö urakoi tänään kisojen tähän mennessä parhaan suorituksensa ollen toiseksi parhaana suomalaisena 13. Väinö jäi voittajasta Jorgen Baklindista reilut kolme minuuttia. Hyvä suoritus. Aapon oli tällä kertaa tyytyminen 20. sijaan.

ssl / timo mikkola

ssl / timo mikkola

 

Tuomas piti tänään lepopäivää ja säästeli voimia huomiseen viestiin. Siellä Suomi lähtee tavoittelemaan mitalia joukkueella: Jyri Uusitalo, Tuomas Kotro, Tero Linnainmaa. Suomen muut viestijoukkueet ovat:

H20 Aaro Aho, Roni-Ville Rissanen, Aapo Viippola sekä Väinö Kotro, Samuli Peltola ja Matias Maijala.

H17 Seeti Salonen, Akseli Virtanen ja Niklas Ekström

Posted in Yleinen.