Talkoolaishaku Rannikkorastien loppukaudelle

Rannikkorastien loppukaudelle on avoinna yhteensä vielä 13 tehtävää, joista yksi on ratamestarointi ja loput 12 on tuloslaskentaa ja tapahtuman järjestämistä. Nyt jos tuntuu palavaa halua kantaa oma kortensa kekoon, niin apu otetaan mielellään vastaan.

Seuraava tapahtuma josta puuttuu kokonaan tekijät on Neuvottomassa Ruduksen soramontulla 20.8. Tämän jälkeen paikkoina on mm. Laajakosken Sydänsuo sekä Pahalammen maasto Heinlahdessa. Myös Luovi, Santalahti ja Itäranta ovat niitä loppukauden tapahtumia, joiden kohdalla kalenterissa on vielä tyhjää.

Ratamestaria vaille on syyskuun lopun tapahtuma Santalahdessa.

Kaikkiin tehtäviin löytyy ohjeet Rannikkorastien ohjesivuilta. Sivulla on sekä pidemmät yksityiskohtaiset ohjeet, että yhden A4-lapun mittaiset pikaohjeet. Pikaohjeet on nopea tapa itse kullekin palauttaa mieliin kunkin tehtävän tärkeimmät kohdat.

Täytä suoraan linkistä avautuvaa kalenteria tai ota yhteyttä Rannikkorastien vetäjiin. Kiitos jo etukäteen kaikille jo osallistuneille sekä teille jotka tulette vielä loppukaudella mukaan järjestelyihin. Ilman teidän panosta emme saa näitä tapahtumia järjestettyä.

Tästä pääset tapahtumakalenteriin.

Posted in Yleinen.