Kymenlaakson NRC henkilökohtaiset pisteet 2019

Kymenlaakson Nuorten Rasticupin henkilökohtaiset kilpailut saatiin tänään päätökseen kauden viimeisen osakilpailun myötä.
 
Rasticup-pisteitä kerättiin tänä vuonna 37 seuran urheilijan voimin ja lisäksi saattajasarjassa oli hienosti KyS:n edustusta.
H16-sarjassa voitto ratkesi viimeisessä kilpailulla Ilari Nokalle ja Onni Vepsäläinen sai hopeaa. Tosin Onnin oma sarja olisi vielä tämän vuoden ollut H14.
D14-sarjan voitto meni tänä vuonna Aliisa Kiiskille. H13-sarjaa hallitsivat sarjan voittanut Rasmus Töyrylä ja toiseksi tullut Ossi Saarela. Rasmus voitti kaikki osakilpailut, joihin osallistui. Sekä Rasmus että Ossi kilpailivat vuotta vanhempien sarjassa.
Olavi Kiiski oli H12-tukireittisarjan toinen ja Elsa Vepsäläinen D10-rastireittisarjan kolmas. Sofia Seppälä voitti D9-rastireittisarjan ja Elli Saarela oli tämän sarjan kolmas. Sofia voitti sarjan maksimipisteillä ja taipui vastustajilleen vain yhdessä kauden viidestä osakilpailusta.
H9-rastireittisarjan kolmas oli Eljas Nieminen. Tämän sarjan kolmannesta sijasta käytiin tiukka jäsentenvälinen kamppailu, sillä sarjan neljännellä sijalla oli Elias Tani vain yhden pisteen seurakaveriaan jäljessä. D8-rastireittisarjan kolmas oli hienosti Aliisa Tani.
 
Pisteet ja sijoitukset löytyvät kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:
Posted in Yleinen.