Suunnistusharjoituksia sunnuntaisin olosuhteiden salliessa

Ainakin toistaiseksi vähälumisen talven vuoksi suunnistusolosuhteet ovat etelässä olleet hyvät vielä näin helmikuun alussakin. Kymin Suunnistajien valmennusryhmä onkin järjestänyt suunnistusharjoituksia sunnuntaisin joulukuun alusta lähtien ja harjoituksia on tarkoitus järjestää jatkossakin niin kauan kun vain olosuhteet sallivat.

Harjoitukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille kartta-/kausimaksua vastaan. Kausimaksu sisältää kaikki tämän vuotiset valmennusryhmän harjoitukset. Harjoitusten taitotaso n. H/D 16-18.

Infoa harjoituksista Kymin Suunnistajien Nimenhuudossa. Ilmoittautumiset harjoituksiin myös Nimenhuudon kautta viimeistään kaksi arkipäivää ennen harjoitusta.

Suunnistusharjoitusten lisäksi valmennusjaosto järjestää talvikauden aikana myös muuta toimintaa. Tietoa myös näistä harjoituksista löytyy Nimenhuudosta

Valmennusryhmän ulkopuolisten karttamaksut valmennusryhmän harjoituksiin.

  • KySsin jäsenet 4 EUR/kerta tai 50 EUR/kausi.
  • Seuran ulkopuoliset 7 EUR/kerta tai 75 EUR/kausi
  • Hiihtosuunnistusharjoitukset 10 EUR/kerta. Hiihtosuunnistusharjoitukset, joihin ajettu kelkkaurasto eivät sisälly valmennusryhmän ulkopuolisten kausimaksuun.
  • KySsin nuorten ryhmään kuuluvat saavat osallistua valmennusryhmän harjoituksiin ilmaiseksi.

Kartta-/kausimaksun voi maksaa suoraan seuran tilille. Viestikenttään oma nimi + harjoitus, johon osallistuu TAI oma nimi + kausimaksu valmennusryhmän harjoituksiin.

Tilinumero: FI77 5172 0220 0249 22

Myös valmennusjaoston järjestämät leirit ovat avoimia valmennusryhmän ulkopuolisille leirikohtaisesti määritettyä leirimaksua vastaan, mikäli majoituksessa on tilaa.

Posted in Yleinen.