Kaakon Rastittomat, infosivut avatttu ja seuraavan tapahtuman ennakko

Kaakon Rastittomat omatoimisuunnistusten infoa löytyy nyt omasta valikostaan sivustoltamme, olkaapa hyvä ja tutustukaa. Seuraava tapahtuma myös avattu, ennakkotietoa siitä alla.

Kaakon Rastittomat, Peippola

Lähtöpaikka ja ”mallirasti”. Rastit merkitty maastoon, kuten kuvassa, sini-punaisin nauhoin.

Seuraavaksi ”näkymättömiä” rasteja etsitään Peippolan maastoista ja Kymin lentokentän liepeiltä. Rata on tällä kertaa laadittu käyttäen hyväksi valmennusryhmän taannoisen suunnistusvetoharjoituksen rastipisteitä, muutamin lisäyksin. Tämä vetoharjoituskin löytyy UsynligO -sovelluksesta (”Vetoi”), jos joku sitä haluaa kokeilla. Suunnistusvedot jo kiertämään ehtineille on samoja rastipisteitä tarjolla, mutta uusia rastivälejä on tarjolla heillekin.

Allekirjoittanut on siis toiminut tällä kertaa lähinnä vain rastiväliviivojen piirtäjänä, vain helpoimmalle radalle jonkun rastin lisäten. Rastipisteet ovat valmennusjaoston vetäjän ja hänen tukiorganisaationsa rakkaudella ja käsin poimimat, priimaa siis tarjolla. Rastit on merkitty maastoon sini-punaisin nauhoin. Iso kiitos tässä kohtaa Väyrysille! Radoista muodostui rastirikkaat ja keskimatkatyyppiset. Lyhyet välit  tarjoavat mukavia lepotaukoja kenties ankaran talven jäljiltä vielä kuntohuippuaan hakeville suunnistajille, toisaalta vaatien herpaantumatonta keskittymistä varsinkin kovalla vauhdilla eteneviltä.

Tämänkertainen ratatarjonta:
A-rata 5,7 km, 17 rastia
B-rata 4,2 km, 13 rastia
C-rata 3,2 km, 10 rastia
D-rata 2,4 km, 6 rastia

Maasto on enimmäkseen oikein mukavaa, suht tasaista ja hyväpohjaista. Rannikkorasteilla kesän kovimmat kilometriajat juostaankin usein juuri täällä!

Tapahtuma löytyy UsynligO -palvelusta ja on avoinna 2 viikkoa, jonka jälkeen pyrimme julkaisemaan jonkinlaiset tulokset. Ja julkaiskaa rohkeasti tuloksianne palvelussa, jo senkin takia, että saamme jonkinlaista käsitystä tämän palvelun kävijämääristä ja näin ollen, sen tarpeellisuudesta.  Muistutuksena vielä, pieni kuntsarimaksu seuramme tilille ilahduttaisi myös, maksun voit tehdä Rastilipussa tai suoraan seuramme tilille. Maksuohjeet infosivuilla. Siispä, lue ohjeet, lataa appi ja kartta, sitten vain suunnistamaan!

Rastivälisuunnittelija
Mika Kilpinen

Posted in Kaakon rastittomat.