Kaakon Rastittomat Santalahdessa Vappuviestin kera

”Tapahtumakeskus” sijaitsee Mussalon Santalahdessa. Lähtöpaikka on golfkenttien kulmassa, noin 500m parkkipaikoilta. Radat päättyvät kuntopolun loppuun, parkkipaikan tuntumaan.

Tarjolla on kolme rataa:

  • A: 4.3km, 13 rastia
  • B: 3.3km, 10 rastia
  • C: 2.0km, 6 rastia.

Pienen alueen takia radat ovat lyhyehköt, mutta suunnistamaan kyllä pääsee. A- ja B-radoilla on luvassa tarkkoja rastipisteitä, C-radalle uskaltaa päästää aloittelijankin. Radat sijaitsevat yleisen luontopolun varrella, joka on merkitty puihin näkyvästi maaleilla. Mikäli poluista meinaa mennä sekaisin, kannattaa tämä pitää mielessä. Radat ylittävät voimalinjojen alla olevan uuden hakkuualueen, joka on merkitty karttaan. Hakkuualueen kulkukelpoisuus vaihtelee, joten lyhytjalkaisten suunnistajien kannattanee suosia polkukiertoa.

Rastit on merkitty sinisellä kuitunauhalla ja leimaaminen tapahtuu sovelluksella ohjeiden mukaisesti. Nauttikaa!

Terveisin ratamestarit Onni Vepsäläinen ja Venla Kääriä

Vappuviesti

Koska tähän pandemia-aikaan kuuluvat erilaiset haasteet ja kilvoittelut päätimme järjestää näihin Santalahden kuntsareihin liitttyen Vappuviestin. Ajatus on yksinkertainen: kerää joukkue, valitkaa jokaiselle oma rata (A, B ja C) ja käykää suunnistamassa. Suoritusten jälkeen ilmoittakaa joukkueen tulokset tämän linkin kautta. Joukkueen tulee siis juosta kaikki kolme rataa 6.5. mennessä, samaan aikaan ei tarvitse metsään sännätä.

Tämä viestimuoto sopii hyvin sekä perheiden välisiin että sisäisiin kilpailuihin. Kenet sinä haastat mukaan kilpailuun? Toppatakkiosasto pohtii kuumeisesti: kuka on Hirssaaren mestari, saadaanko Veikkolaan kaksintaistelu, löytyykö Lankilasta joukkueita sekä miten käy Otsolan ja Mussalon välisessä mittelössä?

Viestiä ei ole pakko juosta sovelluksella, oma käsiajanotto riittää. Tällöin arvokkaita sekunteja ei siis mene ainakaan sovelluksen takia hukkaan. Järjestäjät kuitenkin varaavat tarvittaessa mahdollisuuden kysellä gps-jälkien perään, jos suoritus oleellisesti poikkeaa oletetusta. Ja tietysti reilun pelin hengessä jokaisen tulee käydä rastissa olevalla nauhalla, vaikka sovellus sattuisi ilmoittamaan rastista jo vähän ennen kohdetta.

Vappuviesti päättyy keskiviikkona 6.5.2020, jonka jälkeen tulokset julkaistaan. Kilvoitelkaa!

Terveisin, Toppatakkiosasto.

Posted in Kaakon rastittomat.