Rastittomia rastilipuinkin Siltakylässä, paikalla maanantaina myös Pekka-Sport!

BL-, C- ja D-ratojen ”mallirasti”

Seuraavat omatoimirastit on laadittu Siltakylään moottoritien varteen. 120 km/h tunnissa pääse lähes lähtöpaikalle, ”tapahtumakeskus” sijaitsee Siltakylän liittymässä. Paikalle ehtii siis kauempaakin. Lisäksi Maanantaina 18.5. parkkeeraa Pekka-Sport lähtöpaikan liepeille suunnistavan kansan iloksi, esim. uusien suunnistustossujen hankinta onnistuu siis samalla reissulla! Kaupias on luvannut olla paikalla klo 14 – 18 välisenä aikana, käyttäkää tilaisuus hyväksenne.

Pysäköintiin on tarjolla pikavuoropysäköintipaikat liittymän molemmin puolin, myös pohjoispuolen tienvarteen mahtuu hyvin.

Tarjolla olevat radat:
A-rata 6,8 km, 17 rastia
B-rata 4,9 km, 13 rastia
BL-rata 3,4 km, 10 rastia
C-rata 2,9 km, 8 rastia
D-rata 1,9 km, 5 rastia

A- ja B-radan rasteilla sini-oranssit nauhat, BL-, C- ja D-radalla myös rastiliput. Kartan saat jo tuttuun tapaan UsynligO nettisivuilta tai sovelluksesta, tulostimen puuttuessa Kopioklubilta.

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että maastossa on tehty runsaasti metsänhoidollisia toimenpiteitä. Muutama uusi hakkuu on karttaan pikaisesti merkitty, nämä osuvat lähinnä A-radan kiertäjien matkalle. Tarjolla on mukava Munakallion mäkialue, Kangasmäen kankaita, sekä tietysti sitä ”talousmetsää”. Kartan ajantasasistus on muutaman vuoden takaa, mutta pitää hyvin paikkansa. Kasvillisuuskuvaus on paikoin hieman vanhentunut ja osa poluista heikentyneet. En usko näiden haittaavan, näkyväisyys maastossa on hyvä, helpottaen suunnistusta.

Tervemenoa suunnistamaan, nauttikaa!
Ratamestari Mika Kilpinen

Ratamestarin suunnitelmisa oli tarjota ratojen lopussa vanhaa hienoa sammalpohjaista kuusimetsää. Kuva kertonee miksi tästä suunnitelmasta luovuin. Nämä pahimmat ”keppihelvetit” kierretty, älkää peljästykö!

PS. Tässä vielä Pekka-Sportin terveisiä:

PekkaSport, uutta mallistoa ja tarjouskenkää:
Icebug Spirit 7 89 €
Inov X-Talon 225 49 €
Inov X-Talon 210 G 125 € (sh 150 €) uutuus
Inov X-Talon 235 G 135 € (sh 165 €) uutuus
Inov Oroc 280 89 €
Inov Oroc 270 ja 290 140 € (uutuus) (sh 170 €)
NVii Forest 1 ja 2 120 €
NVii Terra TT 140 € (sh 165 €) uutuus
NVii Terra Dobb 145 € (sh 170 €) uutuus

Terv. Pekka/Pekka Sport

Posted in Kaakon rastittomat.