Omatoimisuunnistuksia

Kymin Suunnistajat mahdollistavat omatoimisen liikkumisen poikkeusaikana tarjoamalla kuntosuunnistuksia Rastilippu-palvelun kautta. Radat on laadittu siten, ettei syvässä hangessa ole välttämätöntä kulkea, vaikka radat metsän puolella pyörähtävätkin.

Tapahtumia lisätään Rastilippu-palveluun sitä mukaa, kun ratoja saadaan laadittua. Kaikki tapahtumat löytyvät aina osoitteesta https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/sarja/641b314d-f3c1-454d-ab41-d13c94a9c96a.

Omatoimisuunnistus tapahtuu siten, että ilmoittautuminen ja maksut hoidetaan Rastilippu-palvelussa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat linkin kartta tiedostoon (pdf), jonka voit itse tulostaa mukaan tapahtumapaikalle. Ratojen määrä ja pituudet löytyvät aina tapahtuman esittelytekstistä.

Ajanotto hoituu kätevästi omalla urheilukellolla tai vaikkapa puhelimen liikuntasovelluksella. Mikäli tallennat reittitietosi, voit ladata sen virtuaaliseen tulospalveluun alla olevien tuloslinkkien kautta.

Jos karttojen kanssa tulee ongelmia, niin laita viestiä Mikolle (mki@iki.fi) tai Mikalle (mika.kilpinen@kopioklubi.fi).

Tapahtumat

SUNILA – ITÄRANTA

Sunilan talvikuntosuunnistusradat ovat seuraavat: A 6,1 km, B 5 km, C 3 km. Nastarit tai nastalenkkarit on sovelian jalkinetyyppi. Moottorikelkkauria ja käveltyjä polkuja on kaikille rasteille. Hangessa ei tarvitse juurikaan pohrustaa. Rasteilla on sinikeltaiset nauhat.

Ratamestarina on toiminut Jukka Matilainen

Huutjärvi

Huutjärven kuntosuunnistusradat ovat seuraavat A 6,3 km, B 4,7 km ja C 3,4 km. Soveliaimmat jälkineet ovat nappulatossut, nastarit tai nastalliset lenkkarit. Rasteilla on sinikeltaiset nauhat.

Omatoimitapahtumien tulokset

Sunilan – tulokset

Huutjärvi – tulokset

Posted in Yleinen.