Kotka Afterdark Experience #2

Kotka Afterdark Experiencen toinen tapahtuma järjestetään huomenna torstaina 10.11. Karhulassa. Alla infoa tapahtumaan liittyen

– Tapahtumapaikka: Karhulan Urheilukenttä (navigointiosoite: Urheilukatu 1, 48600 Kotka). Ei erillistä opastusta

– Lähtö auki 18–19. Maali sulkeutuu klo 20.  Muistathan ilmoittautua maalissa toimitsijalle suorituksen jälkeen

– Karttamaksu 7e. Kausikortti kaikkiin 6 tapahtumaan yhteensä 30e. Alle 18 vuotiaille ja lasten saattajille ei karttamaksua. Maksuvälineenä voit käyttää myös Liikunta-, Kulttuuri-, Virike- tai Tyky-seteliä (Smartum, ePassi, Tyky, Edenred/Virike ja Eazybreak-palvelut). Sähköisillä liikuntaeduilla maksaessasi valitse vastaanottajaksi KYMIN SUUNNISTAJAT. Karttamaksun maksaminen onnistuu myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.

– Käytössä Emit ajanotto järjestelmää. Emit -kortteja mahdollisuus vuokrata paikanpäältä 2e hintaan. Kadonneesta Emit -kortista veloitetaan 70e.

– Kartta on A4 kokoa, ei muovitettu.

– Kaksi rataa: Pitkä rata n. 3,2km ja lyhyt 2,3km

– EI LIIKENTEEN OHJAUSTA: Varo autoillessa suunnistajia ja suunnistaessa autoilijoita. Heijastinliivin käyttöä suositellaan. Juokse jalkakäytävällä, älä autotietä pitkin.

– Ylitä tiet vain kartalla sallituiksi merkityistä paikoista suojateitä pitkin. Reitinvalinnasta riippuen matkan varrelle voi osua liikennevaloja. Ethän juokse punaisia päin.

– Jalkinesuositus: Lenkkarilla pärjää hyvin, Sateen sattuessa kuitenkin varovaisuutta kallioilla ja portaissa

– Älä ylitä tahallasi lajisääntöjen mukaisia kiellettyjä kohteita!

Tulokset, WinSplits -väliajat

Reittihärveli

Posted in Yleinen.