Kotka Afterdark Experience #4

Kotka Afterdark Experience jatkuu torstaina 24.11. Huutjärvellä. Tarjolla tällä kertaa metsä/puistosprinttiä Huutjärven montun ja Kärsäjärven maastossa. Alla infoa tapahtumaan liittyen
– Tapahtumapaikka: Pyroll -areenan parkkipaikka (navigointiosoite: Huutjärventie 187, 49200 Heinlahti). Ei erillistä opastusta
– Lähtö auki 18–19. Maali sulkeutuu klo 20. Muistathan ilmoittautua maalissa toimitsijalle suorituksen jälkeen
– Karttamaksu 7e. Alle 18 vuotiaille ja lasten saattajille ei karttamaksua. Maksuvälineenä voit käyttää myös Liikunta-, Kulttuuri-, Virike- tai Tyky-seteliä (Smartum, ePassi, Tyky, Edenred/Virike ja Eazybreak-palvelut). Sähköisillä liikuntaeduilla maksaessasi valitse vastaanottajaksi KYMIN SUUNNISTAJAT. Karttamaksun maksaminen onnistuu myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.
– Käytössä Emit ajanotto järjestelmää. Emit -kortteja mahdollisuus vuokrata paikanpäältä 2e hintaan. Kadonneesta Emit -kortista veloitetaan 70e.
– Kartta on A4 kokoa, ei muovitettu.
– Kaksi rataa lyhyt 2,3km ja pitkä 3,3km
– Tapahtumakeskuksesta lähtöön ja maalista tapahtumakeskukseen viitoitukset. Viitoituksen pituus n. 500m
– Kartalle on lisätty kielletyn alueen merkillä jääkiekkokaukalo ja kuntoportaat.
– EI LIIKENTEEN OHJAUSTA: Varo autoillessa suunnistajia ja suunnistaessa autoilijoita. Heijastinliivin käyttöä suositellaan. Juokse jalkakäytävällä, älä autotietä pitkin.
– Ylitä tiet vain kartalla sallituiksi merkityistä paikoista suojateitä pitkin.
– Jalkinesuositus: nappula tai suunnistuskenkä
– Älä ylitä tahallasi lajisääntöjen mukaisia kiellettyjä kohteita!
Posted in Yleinen.