Kymin Suunnistajien nuorisotoiminta

Kymin Suunnistajien nuorisojaosto järjestää suunnistusharjoituksia lapsille ja nuorille. Alle 11-vuotiaille on suunnistuskoulu ja sitä vanhemmille suunnistuksen aloittaville nuorille on harrasteryhmä.

Suunnistuskouluun ovat tervetulleita kaikki alle 11-vuotiaat: alle kouluikäiset huoltajan kanssa ja sitä vanhemmat itsekseen tai huoltajan kanssa.

Nuorten harrasteryhmässä opetellaan suunnistuksen alkeita ohjaajien tuella ja nuoret harjoittelevat pienissä ryhmissä ja yksinään. Tähän ryhmään ovat tervetulleita myös ne yli 11-vuotiaat, jotka jo osaavat alkeet, mutta ovat kiinnostuneita suunnistuksesta harrastemielessä, ei niinkään kilpailemisesta.

Toiminnan tavoitteena on uusien lasten ja nuorten saaminen lajin pariin ja jo lajia harrastaneiden innostuksen ylläpitäminen, taitojen kehittäminen sekä kilpailuihin kannustaminen. Toivotamme huoltajat erittäin lämpimästi mukaan lasten harjoituksiin!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan hienon suunnistusharrastuksen pariin Kymin Suunnistajien mukavaan porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Sari Kaitainen
Nuorisojaoston pj ja suunnistuskoulun rehtori
puh.050 562 6779
sähköposti: sari.kaitainen (at) gmail.com