Hippo-suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu

Koronaviruspandemiasta johtuen emme aloita keväällä 2020 suunnistuskoulua. Seuraamme tilannetta ja käynnistämme suunnistuskoulun myöhemmin mikäli se on mahdollista. Tavoitteenamme on järjestää lapsille sopivia, helppoja omatoimisuunnistusratoja kevään aikana. Seuraa nettisivujamme ja somekanaviamme.

******  ******  ******  ******  ******  *****  *****  *****

Kymin Suunnistajat järjestää HIPPO-suunnistuskoulun 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille kesällä 2020 (alle 7-vuotiaat suunnistavat yhdessä huoltajan kanssa). Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita suunnistamaan yhdessä lastensa kanssa.Suunnistuskoulu jatkuu koko kesän aina syyskuun puoliväliin asti. Heinäkuussa omatoimista harjoittelua Rannikkorasteilla.

 Yli 11-vuotiaille on harrasteryhmä, joka on tarkoitettu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita suunnistuksesta harrastuksena, mutta eivät välttämättä tähtää kilpailuihin. Myös suunnistuksen aloittavat nuoret ovat tervetulleita tähän ryhmään.

Suunnistuskoulu kokoontuu kesällä 2020 pääasiassa maanantaisin klo 18 - n. 19.15. Ensimmäinen kerta on to 23.4.2020 ja sitä seuraavat ma 27.4., 4.5. jne.

Ryhmät:

  • Pesukarhut - Alle kouluikäisten perhesuunnistusryhmä, jossa lapsi suunnistaa yhdessä huoltajan kanssa / Vastuuohjaaja Markku Hienonen, p. 045 676 2628
  • Pörriäiset - n. 7 - 10 v aloittavat suunnistajat / Vastuuohjaaja Sari Kaitainen, p. 050 562 6779 sari.kaitainen (ät) gmail.com
  • Maahiset - n. 7 - 10 v aiemmin suunnistuskoulussa käyneet suunnistajat, jotka osaavat suunnistamisen perusasiat. Ryhmässä vahvistetaan taitoja ja rohkaistaan itsenäiseen suunnistamiseen. / Vastuuohjaaja Sanna Tolsa
  • Harrasteryhmä - yli 11-vuotiaat aloittavat ja harrastusta jatkavat / Vastuuohjaaja Anu Soini, p. 050 400 1504 anu.soini (ät) kymp.net

Yli 11-vuotiaat aktiivisesti kilpailuissa käyvät nuoret harjoittelevat yhdessä Kymin Suunnistajien valmennusryhmän kanssa. Ryhmän vetäjänä toimii Mikko Kiiski. Katso lisää valmennusryhmän sivuilta.


Ilmoittautuminen

Kesän 2020 suunnistuskouluun ilmoittautuminen avataan maaliskuussa.

Hinta 85 € (ei Kymin Suunnistajien jäsen) / 55 € (Kymin Suunnistajien jäsen). Voit kokeilla 2 ensimmäistä kertaa maksutta. Laskun saat näiden kertojen jälkeen.

Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, täytä lomake sivulla: https://kyminsuunnistajat.yhdistysavain.fi/ tai ilmoita tiedot jäsensihteeri Sinikka Rantaselle sinikkarantanen123 (ät) gmail.com ja merkitse ilmoittautumislomakkeeseen, että lapsesi on KYS:in jäsen. Hintaan sisältyy:

  • Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän
  • Materiaalit ja ohjauksen
  • Suunnistuskoulutuotteen
  • Mahdollisuuden osallistua Kaakon alueen Nuorten RastiCup (NRC) -kilpailuihin sekä muihin kilpailuihin
  • Rastikerho talviaikaan

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (ät) gmail.com

Suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja aloittelijoille suunnistuksen alkeiden opetteluun. Tule mukaan, vaikka olet ollut suunnistuskoulussa aikaisemminkin! Suunnistuskoululaiset jaetaan eri ryhmiin taitotason mukaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harjoitella suunnistusta omalla tasollaan.

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Sporttiturvavakuutuksen. Kilpailulisenssiä ei tarvitse hankkia, jos lapsi osallistuu vain KYS suunnistuskoulun toimintaan ja sitä kautta alueen rasticupin kisoihin. Lisää tietoa ja ohjeet vakuutuksen lunastamiseen Suunnistusliiton sivuilta:

https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/