Koulu Kartalla

Koulu Kartalla 2021

Kymin Suunnistajat on mukana järjestämässä Suunnistusliiton Koulu Kartalla -teemaviikkoa. Teemme helpot suunnistusradat 4 maastoon Kotkan alueella. Rastiliput ovat maastossa 12. – 16.4.2021. Ne on tehty koulujen käyttöön, mutta iltaisin toivotamme perheet kokeilemaan suunnistusta ja nauttimaan keväisestä luonnosta.

Radat julkaistaan viimeistään 11.4. tällä sivulla. Rasteilla on punavalkoiset tulostetut rastiliput sekä koodinumero. Sama koodinumero on näkyvissä myös kartoissa. Voit tulostaa kartan mukaasi ja lähteä iltalenkille!

Lisätietoa:

https://www.koulukartalla.fi/

https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/suunnistus-koulussa/koulu-kartalla-teemaviikot-2021/

Kenelle?

Koulu kartalla -teemaviikon tarkoituksena innostaa lapsia suunnistamaan ja liikkumaan luonnossa.

Mitä?

Teemaviikolla lapsia tutustutetaan lajiin eri tavoin. Päiväkodeille, esikouluille ja kouluille on kullekin omat materiaalinsa ja toimintaohjeensa päiväsaikaan toteutettavaksi:

4-5-vuotiaat: tehtäväkortit
Esikoulut: tehtäväkortit
1.-2.-luokat: tehtäväkortit, suunnistusradat lähimetsässä
3.-luokat ja sitä vanhemmat: suunnistusradat lähimetsässä

Kartat

Suunnistusradat on laadittu tälle kertaa laadittu Mussalon, Langinkosken, Luovin ja Korkeakosken kartoille. Luovin rata on laadittu yhteistyössä Etelä-Kymen Suunnistajien kanssa, jonka karttaa saamme tapahtumassa käyttää. Radoista lyhyempi on aina laadittu 1. – 2. luokan oppilaille ja muut radat tätä vanhemmille.

Suunnistusradan rastit on aina tarkoitus kiertää numero järjestyksessä ja jo etukäteen voin etsiä kartasta ne selkeät kohteet, jotka auttavat suunnistamisessa.

Mussalo – Saaripirtti

Langinkoski

Luovi

Korkeakoski