Koulu Kartalla

 

Koulu Kartalla 2023

Kymin Suunnistajat on mukana järjestämässä Suunnistusliiton Koulu Kartalla -teemaviikkoa. Teemme helpot suunnistusradat muutamaan maastoon Kotkan alueella. Rastiliput ovat maastossa huhti-toukokuun vaihteessa noin viikon ajan. Ne on tehty koulujen käyttöön, mutta iltaisin toivotamme perheet kokeilemaan suunnistusta ja nauttimaan keväisestä luonnosta.

Radat julkaistaan viikolla 16 tällä sivulla. Rasteilla on punavalkoiset tulostetut rastiliput sekä koodinumero. Sama koodinumero on näkyvissä myös kartoissa. Voit tulostaa kartan mukaasi ja lähteä iltalenkille!

Lisätietoa:

www.koulukartalla.fi

Kenelle?

Koulu kartalla -teemaviikon tarkoituksena innostaa lapsia suunnistamaan ja liikkumaan luonnossa.

Mitä?

Teemaviikolla lapsia tutustutetaan lajiin eri tavoin. Päiväkodeille, esikouluille ja kouluille on kullekin omat materiaalinsa ja toimintaohjeensa päiväsaikaan toteutettavaksi. Katso ohjeita ja vinkkejä https://www.koulukartalla.fi/

Kartat

Ratojen paikat julkaistaan kevään aikana.

Radoista lyhyempi on aina suunniteltu 1. – 2. luokan oppilaille ja muut radat tätä vanhemmille. Suosittelemme, että nuorimmat etenevät pienissä ryhmissä, 3. – 4. -luokkalaiset pareittain ja sitä vanhemmat itsenäisesti. Radat sopivat oikein hyvin myös yläkoululaisille!

Suunnistusradan rastit on aina tarkoitus kiertää numerojärjestyksessä ja jo etukäteen voit etsiä kartasta ne selkeät kohteet, jotka auttavat suunnistamisessa. Rasteilla on oranssivalkoinen tulostettu rastilippu ja rastikoodi, jonka avulla oppilas voi varmistaa olevansa oikealla rastilla.

Radat – julkaistaan viikolla 16