Lasten ja nuorten alueelliset suunnistuskilpailut uudistuvat

Lasten ja nuorten Kompassi-cup

Lasten ja nuorten alueelliset suunnistustapahtumat uudistuvat

Alueen Rasticup ja Alueen Nuorten rastiviesti (ANRV) ovat tästä kaudesta alkaen Kompassi-tapahtumia. Suunnistusliitto on kerännyt eri alueiden parhaita käytäntöjä yhteen ja koonnut Kompassi-tapahtumien sarjan. Enää ei järjestetä pelkkää suunnistuskilpailua, vaan tarkoituksena on tehdä tapahtuma, jossa koko perheelle on kivaa tekemistä.

Tapahtuman runko on suunnistuskilpailu, jossa on ainakin sarjat H/D (RR)10, H/D (TR)12 ja H/D14. Seurat voivat halutessaan ottaa valikoimaan myös alle 10-sarjat sekä 16 ja 18 -sarjat. Pääpaino on kuitenkin nuoremmissa ja paikat valitaan heidän ehdoillaan. Aiemmin rasticupin kisoissa ei ollut mahdollista H/D12-sarja, siis rata ilman siimaria, mutta nyt sellainen voidaan tehdä. Se on mahdollista myös nuoremmille. Heille voidaan tehdä rata, joka tukeutuu hyvin vahvasti polkuihin.

Suunnistuskilpailun lisäksi järjestetään Rastiralli sekä Point2Run. Näihin voi ilmoittautua paikan päällä ja ne on tarkoitettu lapsille, jotka vielä epäröivät osallistua kilpailuun sekä tietysti perheen pienimmille yhdessä huoltajan kanssa. Ne toimivat myös hyvin tutustumisena suunnistuskilpailuun.

Lisää tietoa tapahtumista Suunnistusliiton sivuilta https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/kompassi-tapahtumat/

Kymin Suunnistajat järjestää Kompassi-tapahtuman 18.8.2021 Tervetuloa osallistumaan kilpailuun ja talkoilemaan!

Täydellinen kilpailukalenteri on Suunnistusliiton IRMA-järjestelmässä, jota kautta myös ilmoittautumiset kilpailuihin.
IRMAn käytössä auttaa IRMA-sihteeri Tiina Vepsäläinen (044 5310 105). Ilmottautumisista voit kysellä myös lasten ja nuorten harjoituksissa ohjaajilta. Autamme mielellään!