Kymin Suunnistajien valmennusryhmään hakeminen

Kymin Suunnistajien valmennusryhmä on tarkoitettu H/D14-21 sarjoissa suunnistaville Kymin Suunnistajien jäsenille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti ja haluavat kehittyä suunnistajina. Ryhmään voi hakea missä vaiheessa kautta tahansa. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on halu kehittyä suunnistajana sekä sitoutuminen ryhmän toimintaan ja yhteisiin pelisääntöihin.

Valmennusryhmän tavoitteena on tukea ja auttaa nuoria ja nuoria aikuisia kehittymään suunnistajina kohti tavoitteitaan. Valmennusryhmä tarjoaa ympäri vuoden monipuolisia harjoituksia taitoharjoituksista yhteislenkkeihin testausta ja leiritoimintaa unohtamatta.

Valmennusryhmämaksu on 100e/kausi, joka pitää sisällään valmennusrhmän taitoharjoitukset, KySsin järjestämien Rannikkorastien osallistumismaksut sekä osallistumismaksut kilpailuihin. Lisäksi seura tukee SSL:n leirejä, maajoukkueleirejä ja seuran omia leirejä sovittujen korvausperiaatteiden mukaisesti. Korvausperiaatteista tarkemmin.

Valmennusryhmäläisten ja seuran vastuut ja velvollisuudet on kirjattu urheilijasopimukseen, jonka valmennusryhmäläiset allekirjoittavat valmennusryhmään hyväksymisen jälkeen. 

Valmennusryhmään kuuluva

  • Sitoutuu noudattamaan SSL:n lajisääntöjä, valmennusryhmän pelisääntöjä ja velvoitteita sekä käyttäytymään esimerkillisesti edustaessaan seuraa harjoituksissa, leireillä sekä kilpailumatkoilla.
  • Sitoutuu edustamaan seuraa ennakkoon tärkeiksi määritellyissä kilpailuissa (mm. SM-kilpailut) ja viesteissä (esim. SM-viesti ja Jukolan/Venlojen viesti) parhaansa mukaan. Lisäksi valmennusryhmäläinen sitoutuu käyttämään seura-asua, johon on kiinnitetty yhteistyökumppanien logot kilpailun, kilpailutapahtuman sekä palkintojen jaon aikana.
  • Sitoutuu harjoittelemaan parhaansa mukaan asettamiensa tavoitteiden mukaisesti sekä dokumentoimaan harjoittelunsa.
  • Toimii vuoden 2020 aikana yhden Rannikkorastit -tapahtuman ratamestarina sekä osallistuu vähintään yhteen seuran talkootapahtumaan (esim. inventaario, Kymijokiviesti, Kotka Trail, Rannikkorogain) tai osallistuu muuten riittäväksi katsotulla tavalla seuratyöhön (esim. valmennusryhmän harjoitusten vienti/haku, suunnistuskoulun toimintaan osallistuminen).

Hae valmennusryhmään täyttämällä alla olevan linkin takana oleva valmennusryhmähakemus:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxV98EY2OzuvfWlnlBU8xiTv5n2GyjrEdaa4F-ajOp6QwxmQ/viewform

 

Valmennusryhmän harjoitukset ovat avoimia myös valmennusryhmän ulkopuolisille. Valmennusryhmän ulkopuolisten karttamaksut valmennusryhmän harjoituksiin.

  • KySsin jäsenet 4 EUR/kerta tai 50 EUR/kausi.
  • Seuran ulkopuoliset 7 EUR/kerta tai 75 EUR/kausi
  • Hiihtosuunnistusharjoitukset 10 EUR/kerta. Hiihtosuunnistusharjoitukset, joihin ajettu kelkkaurasto eivät sisälly valmennusryhmän ulkopuolisten kausimaksuun.
  • KySsin nuorten ryhmään kuuluvat saavat osallistua valmennusryhmän harjoituksiin ilmaiseksi.

Myös valmennusryhmän leirit ovat avoimia valmennusryhmän ulkopuolisille leirikohtaisesti määritettyä leirimaksua vastaan, mikäli majoituksessa on tilaa.