Valmennusryhmän korvausperiaatteet

Kauden 2019-2020 korvausperiaatteet

Kilpailujen osallistumismaksut

Seura korvaa valmennusryhmäläisten osallistumismaksut SM-kilpailuihin, AM-kilpailuihin, Nuorten rasticupin kilpailuihin, kansallisten kilpailuiden kilpasarjoihin Suomessa sekä viestikilpailuihin Kymin Suunnistajien joukkueessa. Seura ei korvaa jälki-ilmoittautumisesta koituvia lisäkuluja. Lisäksi seura korvaa valmennusryhmäläisten osallistumismaksut rastiviikoille 2. ilmoittautumisportaan mukaisesti. Mikäli valmennusryhmäläinen  ilmoittautuu rastiviikolle 2. ilmoittautumisportaan sulkeuduttua, maksaa hän itse ylimenevän osuuden.

Mikäli valmennusryhmäläinen ei osallistu kilpailuun muun syyn kuin loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, on hän velvollinen ilmoittamaan asiasta sekä maksamaan seuralle takaisin kyseisen kilpailun osanottomaksun. Lisäksi seura velvoittaa valmennusryhmäläisiä edustamaan seuraa SM-kilpailuissa parhaansa mukaan. Mikäli valmennusryhmäläinen osallistuu SM-kilpailussa vain karsintaan, mutta ei A- tai B-finaaliin muun syyn kuin sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi, tulee hänen korvattavakseen 50 % kilpailun osallistumismaksusta.

Seura ei korvaa osallistumismaksuja kansallisten kilpailuiden kuntosarjoihin eikä ns. “höntsäkisoihin” eli kilpailuihin,  joista ei saa rankipisteitä. Poikkeuksena  nuorten rasti Cup, jonka osallistumismaksun seura maksaa.

 Matkakorvaukset

Seura maksaa kilometrikorvauksen 0,05 EUR/km/autokunta SM-kilpailuihin. Suunnistavista lisämatkustajista ei makseta lisäkorvausta. Autokunnat sopivat tarvittaessa keskenään kulujen jakamisesta. Kilometrikorvauksia maksettaessa lähtökohtana on, että autot ovat mahdollisimman täynnä kilpailijoita.

Leirien korvausperiaatteet 

  • Seura korvaa valmennusryhmäläisille SSL:n leirien leirimaksuista 30 %/leiri urheilijalle kohdistuvasta omavastuuosuudesta. Maksukatto 300e/vuosi.
  • Seura korvaa valmennusryhmään kuuluvien maajoukkuesuunnistajien maajoukkueleirien leirimaksuista 30%/leiri urheilijalle kohdistuvasta omavastuuosuudesta. Maksukatto 500e/vuosi.
  • Seura korvaa EM/MM-kisoissa Suomea edustavien valmennusryhmäläisten EM/MM-kisojen kuluista 70 % urheilijalle kohdistuvasta omavastuuosuudesta.
  • Seuran omien leirien sekä Kaakon Suunnistuksen järjestämien leirien omavastuut katsotaan leirikohtaisesti.
  • Seura korvaa valmennusryhmäläisille leirejä vain kyseisessä “lajissa” Kymin Suunnistajia edustaville

Harjoitukset

Valmennusryhmän taitoharjoitukset sekä Kymin Suunnistajien järjestämät Rannikkorastit kuuluvat valmennusryhmämaksuun.

Muut

Seura korvaa valmennusryhmäläisille kynnystestistä 80e/vuosi. Testin voi juosta millä tahansa testiasemalla.