Päätös Jukolan hakemisesta kevätkokouksessa

Viikarissa pidetyssä HiSu kahvittelun jälkeisessä vuosikokouksessa oli normaalia runsaampi osannotto, noin 20 henkeä. Sääntömääräisten asioiden lisäksi johtokunta esitti Kotka-Jukolan järjestelyoikeuden uudelleen hakemimista yhdessä VeVen kanssa vuosille 2024 tai 2025. Oheisen esityksen, sekä organisaatiokaavion esittelyn perusteella käytiin monipuolinen keskustelu Jukolan järjestämisen uhkista ja mahdollisuuksista seuralle (linkki alla).

 

Keskustelussa esille nousi mm. maaston kelpoisuus kilpailuun, sekä erityisesti resurssien riittävyys valmistelun aikana ja itse tapahtumavuonna. Erityisenä huolena oli nuorisotoiminnan ja valmennustoiminnan ylläpito, koska nytkin on välillä pulaa tekijöistä. Nämä haasteet on tunnistettu ja sen vuoksi talven aikana on kerätty johto-organisaatio seura-aktiiveja varjellen. Mikäli järjestelyoikeus saadaan ja projekti realisoituu, Seurana meidän on turvattava seuratoiminta tulevien vuosien aikana, erityisesti nuoriso ja valmennustoiminnan osalta. Olemme kuitenkin vahva kasvattajaseura.

 

Yksimieliseen päätökseen hakemisesta ei päästy ja sen vuoksi suoritettiin suljettu lippuäänestys, jonka tulos oli myönteinen. Äänet jakautuivat 11 puolesta, 3 vastaan ja 2 tyhjää.

 

Jukolan hakuprosessi etenee seuraavaksi alla olevan ryhmän voimin Kaukametsäläisten katselmukseen, johon saapuu myös kaupunkien ja Cursorin edustajat. Johtoryhmässä ovat Kilpailujohtaja Ari Kukkonen (VeVe),
Myyntijohtaja/pääsihteeri Salla Töyrylä (KyS),
Tekninen Johtaja Mikko Niskanen (KyS),
Palvelujohtaja Mika Nokka (KyS).

 

Kevätterveisin,
Pauli Kainiemi
Puheenjohtaja

 

Posted in Yleiset.