Hippo-suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu

Kymin Suunnistajat järjestää taas ensi kesänä suunnistuskoulun suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Tälle sivulle päivitetään tietoja maaliskuun 2024 aikana.

Suunnistuskoulun ryhmät:

Alle kouluikäiset

Alle kouluikäiset osallistuvat suunnistuskouluun yhdessä oman huoltajan kanssa. Tutustutaan lajiin ja opetellaan lajin alkeet. Kivaa yhdessäoloa! Ilmoita lapsesi tähän ryhmään, jos hän on eskarissa tai nuorempi keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

7 - 10-vuotiaat aloittavat

Opetellaan pienissä ryhmissä ohjaajien johdolla suunnistuksen taitoja. Rohkaistaan toteuttamaan omia reittisuunnitelmia omatoimisesti helpoissa ympäristöissä. Reipasta yhdessäoloa, liikunnallisuutta! Nuorimmat tässä ryhmässä ovat ekaluokkalaisia keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

7 - 10-vuotiaat jatkavat

Tässä ryhmässä harjoittelevat ne lapset, jotka osaavat vähintään suunnistuksen perusteet. Vahvistetaan lajitaitoja, rohkaistaan itsenäiseen suunnistamiseen. Pidetään hyvää vauhtia metsässä kivassa porukassa. Nuorimmat tässä ryhmässä ovat ekaluokkalaisia keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

Suunnistuskoulun harrasteryhmä 11 - 20 v

Suunnistuskoulussa toimii harrasteryhmä, joka on tarkoitettu 11-20 -vuotiaille suunnistusharrastuksen aloittaville nuorille sekä heille, jotka haluavat jatkaa suunnistusta harrastuksena, ei niinkään kilpailumielessä.

Muut Kymin Suunnistajien nuorten ryhmät, katso lisätiedot:

https://www.kyminsuunnistajat.fi/valmennus

Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan kaikkien ryhmien harjoituksia!


Lisätiedot

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (ät) gmail.com

Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, täytä lomake sivulla: https://kyminsuunnistajat.yhdistysavain.fi/ tai ilmoita tiedot jäsensihteeri Heidi Haavistolle heidihaavisto (ät) yahoo.com

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Sporttiturvavakuutuksen. Lisää tietoa ja ohjeet vakuutuksen lunastamiseen Suunnistusliiton sivuilta:

https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/