Hippo-suunnistuskoulu

Suunnistuskoulu

Kymin Suunnistajat järjestää kesällä 2023 suunnistuskoulun suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Aloitamme 12.4.2023. Harjoitukset on pääasiassa keskiviikkoisin klo 17.30 ja ne kestävät juhannukseen asti. Lisäksi tutustumme yhdessä Rannikkorasteihin muutamilla ennakkoon ilmoitetuilla kerroilla. Elokuussa kokoonnumme muutamia kertoja. Ensimmäiset kerrat:

  • ke 12.4. klo 17.30 Karhulan Keskuskenttä
  • ke 19.4. klo 17.30 Saaripirtti

Koko kauden ohjelman voit katsoa täältä 2023_Hippo_suunnistuskoulu_ohjelma KYS

Suunnistuskoulu on jo alkanut ja ilmoittautuminen on suljettu. Pistä viestiä sari.kaitainen ät gmail.com jos haluat mukaan!

Ilmoittautuminen, maksu sekä harjoituksista tiedottaminen tapahtuu Suomisportissa. Jokaisen ryhmän kuvauksen jälkeen on ilmoittautumislinkki. Ilmoittaudu 11.4. klo 12.00 mennessä.

Suunnistuskoulun hinta on 65 eur Kymin Suunnistajien jäsen / 90 eur ei-jäsen. Lasku tulee näkyviin Suomisportissa pian suunnistuskoulun alettua. Eräpäivä on 28.4. joten voit käydä kokeilemassa pari ensimmäistä kertaa.

Suunnistuskoulun ryhmät:

Alle kouluikäiset

Alle kouluikäiset osallistuvat suunnistuskouluun yhdessä oman huoltajan kanssa. Tutustutaan lajiin ja opetellaan lajin alkeet. Kivaa yhdessäoloa! Ilmoita lapsesi tähän ryhmään, jos hän on eskarissa tai nuorempi keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

7 - 10-vuotiaat aloittavat

Opetellaan pienissä ryhmissä ohjaajien johdolla suunnistuksen taitoja. Rohkaistaan toteuttamaan omia reittisuunnitelmia omatoimisesti helpoissa ympäristöissä. Reipasta yhdessäoloa, liikunnallisuutta! Nuorimmat tässä ryhmässä ovat ekaluokkalaisia keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

7 - 10-vuotiaat jatkavat

Tässä ryhmässä harjoittelevat ne lapset, jotka osaavat vähintään suunnistuksen perusteet. Vahvistetaan lajitaitoja, rohkaistaan itsenäiseen suunnistamiseen. Pidetään hyvää vauhtia metsässä kivassa porukassa. Nuorimmat tässä ryhmässä ovat ekaluokkalaisia keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

Suunnistuskoulun harrasteryhmä 11 - 20 v

Suunnistuskoulussa toimii harrasteryhmä, joka on tarkoitettu 11-20 -vuotiaille suunnistusharrastuksen aloittaville nuorille sekä heille, jotka haluavat jatkaa suunnistusta harrastuksena, ei niinkään kilpailumielessä.

Muut Kymin Suunnistajien nuorten ryhmät, katso lisätiedot:

https://www.kyminsuunnistajat.fi/valmennus

Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan kaikkien ryhmien harjoituksia!


Lisätiedot

Suunnistuskoulun hinta on 65 eur Kymin Suunnistajien jäsen / 90 eur ei-jäsen. Hintaan sisältyy:

  • Harjoitukset kerran viikossa huhtikuun puolivälistä juhannusviikolle sekä kesätauon jälkeen elo-syyskuussa erikseen ilmoitettavat erikoistapahtumat
  • Uutuus! Nuoren suunnistajan kilpailulisenssi, jolla voi osallistua Suomen Suunnistusliiton alaisiin kilpailuihin
  • Kuntosuunnistukset Rannikkorasteilla koko kesän
  • Materiaalit
  • Mahdollisuuden osallistua Kaakon alueen Kompassi-tapahtumiin

Lisätietoja suunnistuskoulusta: Sari Kaitainen, puh. 050 562 6779 (iltaisin),sari.kaitainen (ät) gmail.com

Mikäli haluat, että lapsesi liittyy Kymin Suunnistajien jäseneksi, täytä lomake sivulla: https://kyminsuunnistajat.yhdistysavain.fi/ tai ilmoita tiedot jäsensihteeri Heidi Haavistolle heidihaavisto (ät) yahoo.com

Vakuutus

Suunnistuskoululaisia ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän toimesta. Huoltajien vastuulla on varmistaa, että lapsella on tapaturmavakuutus, joka korvaa myös urheiluharrastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Suunnistajille sopivan vakuutuksen saa helposti ja edullisesti hankkimalla Sporttiturvavakuutuksen. Lisää tietoa ja ohjeet vakuutuksen lunastamiseen Suunnistusliiton sivuilta:

https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/