Valmennusryhmä

Valmennusryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesti harjoitteleville ja kilpaileville H/D 14–21-sarjalaisille. Ryhmäläisten omat tavoitetasot voivat vaihdella, mutta yhteisenä tekijänä on kilpailuihin osallistuminen sekä henkilökohtainen kehittyminen. Valmennusryhmäläisille tarjotaan fysiikkaharjoituksia ja taitoharjoituksia läpi vuoden, jotta heillä olisi mahdollisuus kehittyä kohti asettamiaan tavoitteitaan.

Valmennusryhmään voi hakea kuka tahansa seuran H/D 14-21 -sarjassa suunnistava jäsen täyttämällä alla olevan linkin takaa löytyvän hakemuksen. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on sitoutuminen ryhmän toimintaan ja yhteisiin pelisääntöihin.

Hae valmennusryhmään tästä

Hakemukset esisijaisesti 30.10. mennessä. Valmennusryhmään hakeminen on mahdollista myös tämän jälkeen olemalla yhteydessä valmennusjaoston vetäjään Anni Väyryseen (p. 0400 283454, email: annievay94@gmail.com) Lisätietoa valmennusryhmän toiminnasta ja valmennusryhmään hakemisesta myös Annilta.

Valmennusryhmään vuonna 2022 kuuluu:

Väinö Kotro (HiSu), Miina Hietala, Anni Väyrynen, Venla Kääriä, Lassi Kaitainen, Mette Soini, Onni Vepsäläinen (HiSu), Katariina Outinen, Aliisa Kiiski, Titta Paavola, Matias Seppälä, Rasmus Töyrylä, Olavi Kiiski, Mico Kokko, Kasperi Huttunen, Nelli Tani.