Valmennusryhmä

Valmennusryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesti harjoitteleville ja kilpaileville H/D 14–21-sarjalaisille. Ryhmäläisten omat tavoitetasot voivat vaihdella, mutta yhteisenä tekijänä on kilpailuihin osallistuminen sekä henkilökohtainen kehittyminen. Valmennusryhmäläisille tarjotaan fysiikkaharjoituksia ja taitoharjoituksia läpi vuoden, jotta heillä olisi mahdollisuus kehittyä kohti asettamiaan tavoitteitaan.

Valmennusryhmään voi ilmoittautua kuka tahansa seuran H/D 14-21 -sarjassa suunnistava jäsen. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on sitoutuminen ryhmän toimintaan ja yhteisiin pelisääntöihin. Ryhmämaksu vuonna 2024 on 150e

Lisätietoa valmennusryhmän toiminnasta valmennuspäällikkö Antti Väyryseltä (p. 040 7171 899)

Kauden 2024 ilmoittautuminen avataan alkuvuodesta.

Vauhtiryhmä 11 – 14 v

Suunnistuskoulun jälkeen nuoret suunnistajat siirtyvät vauhtiryhmään, joka on tarkoitettu tavoitteellisesti harjoitteleville 11-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Vauhtiryhmä harjoittelee pääasiassa yhdessä valmennusryhmän kanssa. Kymin Suunnistajien jäsenille. Kausimaksu v. 2024 on 100 eur. Kauden 2024 ilmoittautuminen avataan alkuvuodesta.

Valmennusryhmän haastajaryhmä yli 15 v

Tämä ryhmä on nuorille, jotka haluavat kehittää suunnistustaitoja edelleen. Osaamista on kerätty vuosien varrella suunnistuskoulussa ja vauhtiryhmässä. Tavoite ei välttämättä ole kilpailuissa, mutta isoihin viesteihin osallistuminen seurajoukkueissa kiinnostaa, samoin suunnistajana kehittyminen. Harjoitukset on yhdessä valmennusryhmän kanssa. Kymin Suunnistajien jäsenille. Kausimaksu v. 2024 on 100 eur. Kauden 2024 ilmoittautuminen avataan alkuvuodesta.