Rannikkorastikaden kalenteri julki – tervetuloa mukaan talkoojoukkoon

Rannikkorastikausi on taas alkamassa (7.4) ja tapahtumien järjestämiseen kaivataan nyt teidän apua. Kymin Suunnistajilla on tälle kaudelle 19 kokonaan omaa tapahtumaa ja lisäksi tuttuun tapaan toimimme apuna EKSun ja Pyhtään Voiman rasteilla. Kokonaisuudessaan olemme siis mukana vajaan 30 tapahtuman järjestelyissä. Kartan omistavasta seurasta ja ratamestarista riippumatta, jokainen talkootunti on meille arvokas ja luonnollisesti kerryttää sitä myöten seuramme kassaa.

Rannikkorastien toimihenkilöksi voit ilmoittautua suoraan tästä linkistä. Lisää vain nimesi haluamiisi aikoihin ja paikkoihin, homma on sillä selvä!

Rannikkorastien toimitsijoille järjestetään koulutus torstaina 12.3. Ruissalon kirjastossa (Ruissalontie 8). Lisää ilmoittautumisesi Kymin Suunnistajien nimenhuutoon https://kyminsuunnistajat.nimenhuuto.com/events/13632372, niin tiedämme että olet tulossa. Edellisellä viikolla pidetyn ratamestarikurssin materiaalit löytyvät Rannikkorastien nettisivuilta

Toimitsijakoulutuksessa käydään läpi tapahtumajärjestäjän sekä tuloslaskijan tehtävät ja niihin liittyvät ohjelmat. Koulutuksen materiaaleina käytetään Rannikkorastien ohjeistusta ja Navisport-ohjelman käyttöohjeita.

Terveisin,
Rannikkorastit-jaosto

Posted in Yleinen.