Saappaat jalassa lauantain vaellukselle

Lauantaina 26.11. jatkamme lauantaivaelluksia, lähtöpaikkana tällä kertaa Jäppilän kenttä. Starttaamme tuttuun tapaan klo 10 ja suuntaamme tällä kertaa kohti Haukkavuorta. Allaolevaa karttalinkkiä klikkaamalla avautuu opastus lähtöpaikalle ja Haukkavuori löytyy samaiselta kartalta linnuntietä  n. 5,5 km Jäppilän kentästä luoteeseen. Suurimman osan matkasta kuljemme polkuja ja metsäautoteitä kulkien, mutta menomatkalla ”oikaisemme” Mustanjärvensuon kautta ja kenties poikkeamme myös Kananiemensuolle. Jalkinesuosituksena on siis tällä kertaa saappaat. Matkaa kertyy myös hieman enemmän kuin aiemmilla kerroilla, huomioi tämä eväitä reppuun pakatessasi. Ja sauvakävelijöille vinkiksi: jonkinlaisella sommalla varustettu sauva toimii suolla paremmin, kuin täysin urbaaniin kiitoon suunniteltu aerodynaaminen tikku.

Karttaopastus

Posted in Yleiset.