Kasva urheilijaksi -testi

Kymin Suunnistajien nuorille järjestetään sunnuntaina 9.12. mahdollisuus kasva urheilijaksi -ominaisuustestin tekemiseen. Testi  toteutetaan Ruonalan hallilla klo 12.30 – 15. Mikäli testiä ei kokonaisuudessa ehditä toteuttaa tänä aikana, testiä jatketaan samana iltana Huutjärven koululla salivuoron aikana.

Kasva urheilijaksi -testi on tarkoitetettu kaikkien lajien nuorille urheilijoille, jotka ovat innostuneet kehittämään itseään urheilijoina. Pääkohderyhmänä ovat 11 – 15 -vuotiaat, mutta testi soveltuu hyvin myös yli 15-vuotiaille nuorille. Ominaisuustesti kartoittaa, kuinka monipuolinen urheilija olet. Ominaisuustesti antaa palautetta nopeudesta, nopeusvoimasta, liikkuvuudesta, lihaskunnosta ja kestävyydestä. Lisätietoja testistä löydät www.kasvaurheilijaksi.fi -sivuilta. 

Kaikki nuoret rohkeasti mukaan! Testiin osallistujilta toivotaan ilmoittautumista etukäteen (villikka.sanna@gmail.com).

Posted in Yleiset.