Miten KyS:n keskustelufoorumiin voi liittyä?

Jos olet mielestäsi rekisteröitynyt KyS:n keskustelufoorumiin, mutta se ei ole vieläkään sinulle auennut, on todennäköisin syy seuraava: Keskustelufoorumiimme yrittää päivittäin rekisteröityä kymmeniä ”mielikuvitushenkilöitä”, joita erilaiset robotit sinne syöttävät. Jos ne pääsevät läpi, niin todennäköisimmin foorumiin alkaa sitten ilmestyä epäasiallista tavaraa. Rekisteröitymisyritykset tulevat sähköpostiini ja kun niitä on todella paljon, niin niiden seassa voi roskalaatikkoon mennä vahingossa myös ihan oikeita, siis teidän rekisteröintipyyntöjä.

Jos haluat rekisteröityä keskustelufoorumiin, niin toimi seuraavasti: 1) Tee rekisteröinti normaalisti: Huom! Käytä ehdottomasti käyttäjätunnusta etunimi_sukunimi (esim. jyrki_metsola), jotta tunnus erottautuu ”mielikuvitushenkilöistä” selkeästi ja 2) laita minulle sähköpostia (jyrki.metsola@cads.fi) välittömästi asiasta, jotta osaan poimia juuri sinun rekisteröinnin ”roskien” seasta!

Posted in Yleiset.